tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tiistai.

Rv 6+6

Wau, aika on sittenkin mennyt suhteellisen nopeasti! Huomenna ollaan jo 7+0! Koko tää seitsemäs viikko, joka on nyt meneillään on ollut kaikista vaikein koko alkuraskauden ajan. Niinkuin jo aiemmin mainitsin, väsymys on jotakin todella järkyttävää. Ja paha olo. Saatan aamusta tuntea huonoa oloa, mutta kun tulen töihin, se unohtuu, kun on paljon muutakin tekemistä. Kun sitten olen puol viiden maissa kotona, alkaa taas se kuvotusrumba. Oksettaa, heikottaa, pyöryttää. Tekisi mieli vajota pehmään sänkyyn, laittaa silmät kiinni ja nukahtaa. Eilen meninkin jo seiskalta sänkyyn. 

Tänään tuli ensimmäistä kertaa alushoususuojaan hieman ruskeahkoa juttua, säikähdin. Mutta sitä tuli todella vähän ja siitä on nyt 3 tuntia eikä enempää ole tullut, ainakaan vielä. Mietin, että se voi liittyä virtsatietulehdukseen, antibiootteihin, tai sitten se vaan tuli ja toivottavasti ei tuu enää! Paniikkiin en aio mennä, joillakihan on ollut menkatkin ihan raskauden aikana ja silti kaikki on ollu hyvin :)

Vielä kun jaksan huomisen työpäivän, saan nauttia torstaina kokonaisesta vapaasta päivästä. Aahh, miten sitä,odotankaan. Toki, päivä tulee kulumaan kotia siivotessa, pyykkejä pestessä, ruoan laitossa. Ehkä käväsen myös mustikassa? 

Tänään ollaan töitten jälkeen ajettu nurmikot ja kohta menen auttamaan miestäni rakenteluhommissa, väsymys painaa,mutta taistelen vielä vähän aikaa vastaan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)