keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tuliaisia Tallinnasta

Näin se aika vain menee, aina sitä miettii kirjoittavansa tänne huomenna, sitten taas huomenna ja niin edelleen. Mitä pidempi tauko, sen vaikeammalta tuntuu taas avautua tänne.

Olin toissaviikon paljon töissä ja melkein koko viime viikon äitini kanssa Tallinnassa. Oli todella ihana reissu, käytiin ulkona syömässä, kuuntelemassa brazilialaista musiikkia, kävin luottokampaajallani ja nautin vanhasta kaupungista kiertämällä sitä 3 tuntia ympäriinsä :)

Toisinsanoen, oli miniloma keskellä arkea. Sauli oli kotona ja töissä, tää oli mun ja  mamin juttu :) Tallinnasta mun mukaan tarttuivat sitten yhdistelmävaunut ja rattaisiin sopiva turvakaukalo isofix valmiudella (en tiedä miten toi ilmaistaan). Ostin ne perhetutultani, ja maksoin koko satsista kyllä naurettavan vähän, ottaen huomioon käytettyjen vaunujen hintoja täällä Suomessa. Minulla ei todellakaan ollut tarkoitus ostaa tämmöisiä isoja hankintoja näin aikaisessa vaiheessa, saatikaan ilman Saulia, mutta näin nyt kävi, tykkäsin niistä, hinta oli kohdillaan ja olimme autolla, joten miksi ei :)
Palattuamme Tallinnasta jäin vielä muutamaksi päiväksi vanhempieni luokse 14-vuotiaan pikkuveljeni vahdiksi, kun porukat lähti viikonlopuksi reissuun. Saulikin tuli pe yöllä ja vietti lauantain meidän kanssamme, oli todella mukavaa.
Sunnuntaina ajeltiin sitten kahdella autolla kotiin. Alkuviikon oon ollu normaalisti töissä ja tänne sekä huomisen päivän vietän kotosalla, pyykkikasa on iso ja koti kaipaa jo viikon tauon jälkeen taas imuria.

5 kommenttia:

  1. Millaiset vaunut ostit ja kehtaatko sanoa mihin hintaan? :) Postaus vaikka ihan niistä? Täälläkin on vaunut jo ostettu, vaikka en ole vielä edes raskaana haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on Quinny merkkiset, eli settiin kuuluu "kesä-ja talvikopat/vaunut", en ole niin perehtynyt vaunuihin, että osaisin nimittää niitä oikeilla nimillä, jokatapauksessa, on vaunuosa, rattaat ja turvakaukalo, joka menee rattaisiin, kun istumaosan ottaa pois. Mielelläni tekisin siitä postauksen ja laittaisin kuvia, mutta tilanpuuteen vuoksi, jätin vaunut vanhempieni luokse, meidän huoneeseen, heillä on reilu 100 neliötä enemmän tilaa kun meillä. Maksoin setistä 150 euroa. Ne on käytetyt, mutta niihin on ostettu uudet renkaat, jotka on suht hyvässä kunnossa ja paksut, me asutaan maalla, joten pitää olla kunnon renkaat! :D toivottavasti tästä ei nyt tullu kauhean sekava vastaus! Lupaan kehittää jonkinnäköisen postauksen niistä, on mulla puhelimessa kuvia, jotka lähetin myös Saulille silloin :) minkälaiset sulla on? Toivottavasti tulet pian raskaaksi, jotta saisit ne käyttöön ;)

      Poista
    2. Uuu kuullostaa hyvälle! Ja todella edullisesti kyllä sait, ehdottomasti oli kannattava ostos! Meillä on Brion Happyt odottelemassa kyytiläistä mustana/harmaana ja pehmeällä kantokopalla sekä jykevillä ilmakumirenkailla myöskin! Olin jo aiemmin päättänyt, että haluan kyseisen vaunumallin tummassa sävyssä, ja seurailin hintoja ihan vaan huvikseni. Lähes kaikki vaunutarjonta oli Etelä-Suomessa (asumme itse Itä-Suomessa), joten kun noin tunnin ajomatkan päästä löytyi haluamani vaunut suht edullisesti (250e, sisälsi hoitolaukun ja sadesuojat yms)ja vähän käytettyinä, oli pakko ostaa hyvät pois :D Tänään tuli postissa myös itkuhälytin hehe.. Olen hieman hamstrari ;) Joo, toivotaan että pian ei tarvitsisi enää vauvatarvikehankintoja piilotella, alkaa nimittäin piilot jo loppua ;D Yk kakkosta mennään...

      Poista
  2. Mä ostin meidän pienelle vaunut melkein samantien kun plussasin ! :D Toivon myös kuvia (vaikka sitten joskus kun pääset kuvia napsimaan niistä) :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti teen vaunupostauksen jossain vaiheessa! :) kiva kuulla, että muutkin on yhtä hätäisiä kuin minä, hihi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)