torstai 18. huhtikuuta 2013

Asiointia ja shoppailua kaupungilla :)

Kivuista ja väsymyksestä huolimatta, kävin tänään ensimmäistä kertaa kaupungilla.
Ihan asioilla kylläkin, en muuten vaan.

Mulle tuli nimittäin eilen kirje Maahanmuuttovirastosta, jossa luki, että minulle on myönnetty Suomen kansalaisuus! Hiphei! :)

Jjätin hakemuksen aika lailla tasan 9kk sitten, kuvittelin kylläkin, että päätös olisi tullut hieman nopeammin, sillä olen asunut Suomessa vuodesta 2002, kirjoittanut täällä ylioppilaaksi, suorittanut alemman korkeakouluturkinnon, ollut nuhteeton mallikansalainen jne. Mutta ei se mitään, pääasia, että myönteinen päätös tuli :)
Passia kävin siis anomassa. Aion kyllä pitää myös Viron kansalaisuuteni, jos se Virolle käy. Siitä pitää soittaa huomenna Viron konsulaattiin ja varmistaa.

Poliisilaitoksen jälkeen oli vapaa-ajan osuus. Kiertelin hieman paikallista ostoskeskusta ja löysin H&M:ltä Olivialle aivan ihanan asukokonaisuuden nimiäisjuhlia varten! (Kuvat tekstin lopussa ). Ostin myös itselleni yhden imetyspaidan.

Lastentarvikeliikkeesstä löysin neidille pinkit aurinkolasit. Kohtahan se aurinko jo paistaa enemmän ja enemmän!

Yhteensä olin kotoa poissa 3 tuntia, oli todella virkistävää olla edes vähän aikaa ihmisen näköinen, ihmisten keskuudessa. Olin jopa niin hurja, et laitoin tavallisen paidan päälleni, siis sellaisen, josta ei voi kahdessa sekunnissa repiä tissiä esiin! :)

Nyt on mukava olla kotona, mies lähtee kohta thainyrkkeilyrreeneihin, joten saadaan olla tytsyn kanssa kahdestaan <3


7 kommenttia:

 1. Ihana mekko! Meidän tytöllä oli hyvin samantyyppinen mekko puolivuotissynttäreillään (jotka siis oikeesti oli isoisovanhempien 90-vuotissynttärit) ja se oli niin soma, että päätyi yhdeksi niistä harvoista vaatteista, joita aion lapselle säästää. Saa sitten mahdollisesti omalle tytölleen pukea sen joskus, jos haluaa :)

  - Piia

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpö mekko!<3 Niin ai pidättekö te nimiäisiä, ei ristiäisiä? :) Eipäs törmätty eilen, minäkin nimittäin H&M:ää olin kiertelemässä! :D Ja onnea Suomen kansalaisuudesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ei törmätty! :/
   Me ei kumpikaan kuuluta kirkkoon joten ei myöskään siksi pidetä ristiäisiä, emme näe syytä siihen. Olivia saa yhden haltija "kummin" :)

   Poista
  2. Joo, no todella loogista kyllä sit :) Meillä minä kuulun, mut tuo toinen puolisko ei, joten mekin vähän mietitään et kummin tehdään. Tällä hetkellä ollaan kuitenkin kallistuttu siihen et ristiäiset pidetään, mut voi olla et vielä mieli matkan aikana muuttuu :)

   Poista
 3. Ihanat vaatteet ja aurinkolasit! Onko tuo pantakin siis H&M:ltä? Itse haluaisin myös sellaisen ristiäisiin, mutta liian pitkä matka ko. liikkeeseen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Panta on myös H&M:ltä, taisi maksaa 2,95€ milloin teillä on ristiäiset? Jos käyn ennen sitä kaupungissa, voin ostaa sulle ja laittaa postissa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)