sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät <3

Palaten eiliseen postaukseen - kiitos kaikille kommentoinneille tuesta ja mielipiteestä! Tilasin ja maksoin liput eilen. Lähdetään la 31.8, jolloin ollaan 8.35 Lontoossa ja palataan ti 3.9 klo 18.45 lähtevällä lennolla. Käytännössä ollaan 3 yötä, neljä päivää. En malta odottaa! Nyt puuttuu enää hotelli. Sen pitäisi olla 4-5 tähden hotelli, keskustassa, mutta ei kuitenkaan ihan törkeän kallis..

Tänään ollaan hengailtu tytön kanssa pihalla ja meidän terassilla, kun mies on laittanut mm.grillikatosta kesäkuntoon. Juotiin ekat kahvit/teet terassilla, jonka mies rakensi itse viime kesänä. Ihanaa, kun kevät tekee tuloaan <3

Olivia täytti eilen kuukauden. On ihmeellistä miten nopeasti hän kasvaa! Missä on minun pikkuinen tissiapina, joka vain nukkuu ja tissittelee? Tilalla on nyt ihana tyttö, joka juttelee tissille, hymyilee silloin tällöin, osaa olla vaativa ja on kyllä edelleen äidin tissiapina <32 kommenttia:

  1. Hotellia kannattaa kokemukseni mukaan katsella Queenswayltä tai ylipäänsä Bayswaterista. Tubella on helppo liikkua ympäri kaupunkia ja hotellialue on tarjonnaltaan monipuolinen ja edullinen ja riittävän lähellä kaikkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kaikki neuvot ovat tervetulleita!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)