keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Nimiäiset.

Vietimme lapsemme nimiäisiä eräänä lauantaina. Paikalle oli kutsuttu vanhempani, veljeni, mieheni äiti, sisarukset perheineen, paras ystäväni avomiehensä kanssa sekä hyvä miespuolinen ystäväni, josta tuli tytön haltiakummi. Emme siis kuulu kumpikaan kirkkoon, siksi nimiäiset.

Ihan aluksi kokoonnuimme olohuoneeseen ja joimme tervetuliaismaljat, kuoharia&pommacia. Kerroimme nimen, Olivia Isabella, sekä hieman nimen taustoja. Samalla kerroimme myös...että menimme helmikuun 14.päivä naimisiin..tadaaaa.. Hehe. Olisin halunnut kertoa siitä täällä jo silloin, mutta koska tarkoitus oli paljastaa tämä vasta elokuussa hääjuhlassa ja muutama häävieras lukee tätä blogia, en voinut paljastaa mitään. Nyt se ei ole enää niin salaista, meillä lukee hääkutsuissakin, että ollaan menty jo  helmikuussa naimisiin. Vaihdoin sukunimeni ja kaikki mun kortit ja passi&ajokortti ovat jo uudella nimellä.
Perhe on meille kaikki kaikessa ja halusimme, että Olivia syntyy avioliittoon.

Ilmoituksen jälkeen jatkoimme nimijuhlaa. Luin Olivialle itse kirjoittamani runon, jonka jälkeen nimitimme kummin, joka piti lyhyen puheen. Annoin samalla myös haltiakummi todistuksen, jonka olin askarellut. 

Tämän jälkeen mieheni kaivoi kitaran esiin ja lauloimme porukalla muutaman lastenlaulun. Laulun jälkeen availimme lahjoja ja jutustelimme vieraiden kanssa :) 


Saimme vaikka mitä ihanaa, leluja, vaatteita, Olivia sai kummiltaan aivan ihanan kummisormuksen, vanhempani lahjoittivat 500€ tilin avaamista varten, onpahan nyt rikas 2 kk tytsy meillä! :)

Tämän jälkeen siirryttiin ruokailun ja vapaan seurustelun pariin 


Tein kakun itse ja siitä tuli yksi parhaimmista, mitä olen koskaan tehnyt! Täytteenä mansikka- ja valkosuklaamoussea.

Myös macaron leivoksia kehuttiin kovasti :)

Eli rennosti mentiin, joka välissä otettiin kuvia, naurettiin, juteltiin. En kokenut mitään stressiä mistään, oli todella mukavat juhlat! Olivia nukkui ennen tilaisuutta niin makeasti, et hänet oli pakko herättää, jotta pysyisimme edes joten kuten aikataulussa. Suht hyvin pysyimmekin. Juhlat menivät siis odotusten mukaisesti enkä voisi olla tyytyväisempi. Seuraavana päivänä olikin edessä ensimmäinen äitienpäivä :)


Tässäpä meidän pullukka tissiapina <3

17 kommenttia:

 1. Onnea paljon!
  Ihanalta kuulostaa tuo teidän päivä. Ja hyvän näköisiä herkkuja :)

  VastaaPoista
 2. Mitäääää?!?!?! OIKEIN PALJON ONNEA, ihana juttu teidän salahäät! :) <3 <3 <3 Miten oot pystyny olee mainitsematta mitään?! :D Kerroitteko yhtään kellekään? :) Voi mahoton mitä uutisia! :) Oliko tuolla päivällä joku erityinen merkitys teille? :) Ja pidätte siis silti elokuussa sitten juhlat? :) Mä oon vähän samanlaista haaveillut, mut jää varmaan vaan haaveilun tasolle.. :) Ja ihana postaus muutenkin, kovasti odotin tätä! :) Ihania kuvia ja ihanat juhlat teillä on tainnut olla. Voi että, oon nyt ihan vaaleenpunasissa pilvissä ja sydänlasit päässä täällä tällasten jymyuutisten jälkeen! :D <3 Ainiin ja hei, Olivialle hyvää ensimmäistä nimipäivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä minä että Olivia kiitämme :)
   Mun vanhemmat tiesivät salahäistämme, sillä siinä vaiheessa kun Pauli pyysi isältä kättäni, vanhemmat olivat Thaimaassa ja isä sanoi silloin vitsillä, et sillä ehdolla että emme mene naimisiin ilman heitä. Siinä vaiheessa kun päätimme, että haluamme olla naimisissa kun Olivia syntyy, oli pakko "pyytää" vanhemmiltani lupa siihen ja se saatiin. Myös paras ystäväni tiesi, koska on kaasoni ja oli maistraatissa todistajana. Mutta muille se oli yllätys, ei siihen oikein mitenkään suhtauduttu, pikaisesti onnittelivat eikä asiaan enää palattu. Elokuussa sitten juhlitaan!!! Hyvä vaan ettei meidän salaisuus vienyt huomiota Olivian juhlasta :)
   Päivällä ei ole muuta erityistä merkitystä, kun se, että se on rakastavaisten päivä, Valentine's Day <3

   Poista
  2. Nii, kiva et päivä oli kuitenkin Olivian päivä, teidän päivä on sit elokuussa :) Voi että oli ihania uutisia! Arvaa vaan alkoko mulla nyt himo suunnitelmat et miten mekin voitais mennä naimisiin ennen beben syntymää :D Hirvee häähimo! :D Niin ja tottatosiaan Valentine's Dayhan se on, voi on teillä ollut ikimuistoinen päivä :)

   Poista
  3. Soitto maistraattiin ja ajanvaraus vaan sieltä ;) pari viikkoa ennen sitä kannattaa tilata esteettömyystodistukset :)

   Poista
 3. Miten muuten nimiäisvieraat sit suhtautuivat uutiseen? :) Teetkö teidän häistä sit ihan oman postauksen? ;) Oo minkälainen sormus sulla on? Voi että! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki tehdä jossain vaiheessa! :) sormus on ihana! MUTTA saan sen vasta elokuussa :) eli odotan...mutta sain äitienpäivän/synnytyslahjaksi ihanan timanttisormuksen ;) siitäkin sitten lisää jossain vaiheessa.

   Poista
 4. Kiva, tässä tulikin samalla vastaus kysymykseen jonka esitin joskus aikoja sitten :)

  Paljon onnea naimisiin menon johdosta!

  Herkullisen näkösiä tarjoiluja olit laittanut :p

  Ja ennenkaikkea suloinen pikku neiti :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Petra! Mun oli tarkoitus vastata sulle siihen kommenttiin, mutta se taisi olla sitä aikaa kun sairastelin enemmän enkä jaksanut/kyennyt kirjoitella tai vastailla. Mutta näin on, emme kuulu kirkkoon, vaikka itse luulin pitkään, että kuulun kirkkoon, mun piti ihan verotodistuksesta asia tarkistaa ja siinä luki "ei kirkollisverollinen" tms. En asunut vielä suomessa kun riparin kävin, suomessa kuitenkin ja me itse asiassa muutettiin kaksi päivää konfirmaation jälkeen suomeen. Miksi minua ei liitetty seurakuntaan, en tiedä..ehkä johtuu siitä, että kun riparille menin, kuuluin tallinnan suomen evankelis luterilaiseen kirkkoon ja oletan, että konfirmaation jälkeen tieto meni sinne? No joka tapauksessa, en usko Jumalaan enkä ole muutenaakn uskonnollinen (uskollinen kylläkin), joten en ole nähnyt tarpeelliseksi liittyä kirkkoon.

  VastaaPoista
 6. Olipas mukava lukea vaihtoehdosta ristiäisille, meillekkin kun jotain vastaavaa sitten pitäisi kehitellä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)