tiistai 7. toukokuuta 2013

Nimiäisten järjestelyä

Nimiäiset lähenee ja kauheasti on tekemistä!

Eilen leivoin juhlia varten perhosen muotoiset pikkuleivät, joihin tein vaaleanpunaisen sokerikuorutteen ja koristelin dr ötkerin kimalle"liimalla" ja nonparelleilla, tänään askartelin Olivia Isabella kirjaimet, jotka laitan olohuoneen verhotankoon koristeeksi. Huomenna teen luultavasti macarons leivoksia (kai ne säilyy lauantaihin?) sekä järjestelen paikkoja, torstaina on siivouspäivä ja perjantaina juhlaruokien laittopäivä. Kakku, kinkkupastasalaatti, tiikerikakku, täytettyjä karjalanpiirakoita, vihreä salaatti.. Mitähän oli vielä. Ja perjantaina pitää koristella paikat ja laittaa kaikki mahdollisimman valmiiksi, juhlien olisi tarkoitus alkaa klo 13.

Meillä on huomenna aamulla "6"viikon lääkärineuvola, Olivia täyttää huomenna jo 7 viikkoa.
Ja mulla on jälkitarkastus! Odotan saavani luvat salille menemiseen.. Ja erääseen toiseen asiaan. Haluan olla varma, että sisäiset tikit ja haavat ovat täysin parantuneet ennen "ensimmäistä" kertaa :)

Rintatulehduskin on paranemaan päin, voi kun odotan sitä päivää, että mihinkään ei koske!7 kommenttia:

 1. Ootpa sä ahkera! Miten sä oikein ehdit noin paljon? Musta tuntuu etten kerkeä ruokaa edes laittamaan.. Ehkä mä vaan käytän aikani vääriin juttuihin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itsestäni kyllä välillä tuntuu, että voisin saada paaaaljon enemmänkin aikaiseksi, jos vain viitsisin. Mulla se ahkeruus aika sijoittuu päivällä klo 13.30-17 välillä, kun Olivia nukkuu päikkäreitään ulkona vaunuissa. Nyt rintatulehduksen aikana en ole käynyt vaunulenkeillä, joten on kokonaiset 3-4 tuntia aikaa touhuta sisällä. Ja siinä ajassahan ehtii vaikka mitä, jos ajankäytön organisoi oikein :)
   Tyttö on myös aika helppo tapaus, perustyytyväinen, kun kaikki on hyvin. Sain eilen esim ison kasan pyykkejä silitettyä, kun Olivia oli sillä aikaa leikkimatolla ja jutteli leluille ja heilutteli iloisesti jalkojaan. Sit kun alkoi kyllästyttämään, komensin miehen ulkoa sisälle viihdyttämäön tyttöä (oli jo aikakin, mies oli 7-19 ulkona pihahommissa) ja näin sain silitettyä loppuun :)

   Poista
 2. Ihanan näköisiä nuo pikkuleivät, tosi nättejä! :)

  Toivottavasti saat luvan aloittaa salitreenit. Mä odottelen sitä lupaa myös itsekin, ensiviikolla jälkitarkastus.

  Ja pidän peukkuja, että saat 'luvan' myös siihen toiseen asiaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Seidi!!

   Kiitos, yllätyin itsekin miten pikkuleivät onnistuivat, en ole aikaisemmin vastaavia tehnyt. Sokerikuorutteen kanssa meni useamman kerran hermo ja keittiö oli vaalenpunaista töhnää täynnä,mutta einse mitään! :D

   Lääkärissä käyty ja lupa molempiin saatu! Miehellä siis saattaa olla onnen päivä tänään :) ja salipäivä on heti maanantaina, saan just antibioottikuurin loppuun ennen sitä. Toivottavasti sullakin menee tarkastus ensi viikolla hyvin ja saat saliluvan!

   Poista
 3. Voi että! Sä oot ehkä viitseliäin ihminen ikinä :) Tosi ihanan näköisiä pikkuleipiä ja nuo kirjaimet on ihan vau! Mukavia juhlia teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!
   Silloin kun olen sillä päällä, saan paljon aikaseksi, silloin kun laiskottaa niin sekin kyllä näkyy :)
   Nyt pitäisi alkaa macaron leivoksien tekoon, ihan ensimmäistä kertaa! Pidetään peukkoja, että onnistuvat:)

   Kiitos, odotan jo juhlia kovasti, vaikka hommaa on oikeasti paljon ennen sitä!

   Poista
 4. Ihania juttuja oot kyllä tehnyt! :) Mutta miten noin muuten käytäntö poikkeaa nuiden nimiäisten suhteen verrattuna ristiäisiin? Itse kun en tosiaan aijo ristiäisiä pitää, vaan nimenomaan nimiäiset, niin olis mukava kuulla jo "hieman" etukäteen käytännön asioista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)