keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Olivian neuvola & macaron leivoksia :)


Meidän pieni 7 viikkoinen tyttö painaa jo yli viisi kiloa!!! Tarkalleen 5065g, huh huh! Äidinmaidossa on edelleen poweria ;) pituutta löytyy 57,8cm, mikä tarkoittaa, että 7 viikossa on kasvettu 7,3 cm, sentti per viikko! Ilmankos minusta tuntuu, että mun pieni tissiapina on kadonnut jonnekin, mennyt kaksoisleuan alla piiloon :)
Olivia sai myös rotavirusrokotteen. Taisi olla hyvänmakuista litkua, kun sitä niin innolla lutkutti! Tyttö oli koko 2 tuntia, mikä neuvolassa/lääkärissä vietettiin, erittäin esimerkillinen. Ei turhaa itkua, vaan hymyjä, juttelua ja perus söpönä olemista <3

Neuvolan jälkeen tein testierän macaron leivoksia, täytteenä mango tuorejuustoa, mangoa ja kuohukermaa. Liian löysää tein siitä. Huomenna aion tehdä lemon curdia,tulee varmasti hyvää! Ja perjantaina sitten varsinaiset macaronit juhlia varten.
Askartelin myös Olivian haltiakummille todistuksen kummiudesta, kummin kunnian saa hyvä miespuolinen ystäväni.

Nyt maistellaan macaron leivoksia ja katsotaan suomi-usa peliä.. Tilanne 1-3, ei hyvä!!
3 kommenttia:

  1. Nami mitä leivoksia. Meillä oli kolme kk neuvola. Poika oli kasvanut hyvin. Nyt 8340 g ja 64,4 cm. Aurinkoisia juhlia teille! T. Yks äippä

    VastaaPoista
  2. Tämä voi olla hieman henk.kohtanen kysymys, joten ei tietysti ole pakko vastata, mutta miksi olivialla ei ole ristiäisiä? Ettekö kuulu kirkkoon? Tuleeko tytölle vain yksi kummi?

    VastaaPoista
  3. tosi kiva tuo kortti ! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)