torstai 6. kesäkuuta 2013

Timantteja.

Sain äitienpäivänä ensimmäisen äitienpäivän lahjani ja samassa myös synnytys/ponnistuslahjani - miten sen nyt ilmaisee.

Kullan ja timanttien ystävänä valinta ei ollut yllätys. Näyttävä sormus oikean käden nimettömään. Keskellä oleva timanteista muodostuva kukka symboloi Oliviaa. Rakastuin sormukseen ensisilmäyksellä, se todella on aivan upea. Timantteja on yhteensä 61 kpl, pieniähän ne on ja karaatejakin on yhtreensä vain 0,17 mutta se ei ole pääpointti. Kotoisin sormus on Kultajousesta. Klassinen, näyttävä, kaunis.Valitettavasti just nyt sormus on takuuhuollossa, huomasin yks päivä kukasta puuttuvan yhden timantin! On niin orpo olo ilman sitä, toivottavasti saan pian takaisin. 

Oletteko te saaneet miehiltänne synnytys/ponnistuslahjaa? Mun mielestä se kuuluu ehdottomasti synnytykseen. Muisto äidille, lahja isältä. Sillä mehän sen kaiken työn ihan oikeasti teemme! Ensin kehomme venyy ja paukkuu, kärsimme kaiken maailman kivuista ja säryistä. Lopulta ulostamme kokakolapullon pyllystämme (ystäväni kuvaili näin synnytystä) ja sen jälkeen parantelemme haavojamme ja koetamme saada kroppamme edes lähelle sitä, mitä se oli ennen raskaaksi tulemista. Hell yeah meidän kuuluu saada timantteja! :)


9 kommenttia:

 1. En oo ikinä kuullu synnytys/ponnistus lahjoista :o aika ihana tapa, voikun meilläkin olisi ollut tuommonen käytäntö, kiitostakaan en saanut työstäni! :D
  Mutta itselleni ihan se ja sama mitä tuo mies ajattelee vai ajtteleeko yleensäkä yhtään mitään, tärkeintä että sain sen tärkeimmän lahjan työstäni, rakkaan lapsen :')

  VastaaPoista
 2. Mä oonkin niin vaativa ;)

  Tottahan se on, se kaikista parhain lahja on se lapsi eikä sitä tunnetta ja rakkautta voita mitkään timantit tai rubiinit! Vihjaile Rasmukselle nyt Kevinin 1.v synttäreiden alla, et ois kiva jos suakin muistettaisiin jotenkin, kun ei vuosi sitten muistettu muistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin samaa syssyy vihjailla vähä muutakin, timantteihin ja sormuksiin liittyvää ;) :D

   Poista
  2. Mä tein joskus sillein et jäin tuijottamaan pitkäksi aikaa vasenta kättäni. Kun mieheni huomasi sen ja kysyi mikä on? Vastasin "ei, ei mikään varmaan, katoin vaan tota kättäni, kun jotenkin tuntuu, et siitä puuttuu jotakin.. Mut se olikin vaan tyhjä sormi! Ei muuta" :D huumorilla mutta puoliksi tosissaan tottakai ;)

   Poista
 3. Mä sain mieheltä synnytyslahjaksi uuden palan Nominationiin. Kultainen haikara, joka kantaa nokassaan vaaleanpunaista nyyttiä. En odottanut mitään lahjaa, joten tää tuli kyllä täytenä yllätyksenä. :)

  Timantteja ei siis mies ostanut lahjaksi, mutta onneksi vasemmassa nimettömässä niitä vihkisormuksesta löytyy viitisen kappaletta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan lahjan oot saanut! "Timanteilla" tarkoitinkin enemmän sellaista lahjaa, joka on itselle mieluisia :)

   Kyllä ne miehet alkaa pikkuhiljaa oppimaan, että vaimoa täytyy välillä lahjoa <3

   Poista
 4. Nätti sormus! :)

  En kyllä saanut synnytyslahjaa, vaikka siitä yritinkin vihjailla, mutta muuten onneksi lahjoissa löytyy :D Mies siis on kiitettävän innokas "muuten vaan"-lahjojen ostaja.

  Mut itseasiassa tulin kommentoimaan tuota cola-vertausta! Meidän lapset kun on ollut vähintäänkin shampanjan magnum pulloja - etenkin tää 4,5 kiloinen 56 cm kuopus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ja mun tyttönen ois ollu Galliano pullo, jOS olisi jättänyt sen käden pois poskeltaan! :)

   Kiitos, rakastan tuota sormusta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)