tiistai 4. kesäkuuta 2013

Viikonlopun juhlat

Ihana viikonloppu takana! Juhlia ja hellesäätä <3

Perjantaina oltiin koko perheen voimin ystäväni E:n valmistujaisjuhlissa. Olivialla oli ihana juhlamekko (sisätilan viileyden vuoksi oli pakko laittaa ohuet ruskeat housut alle, valkoiset olivat jääneet lähtiessä eteisen lipaston päälle.. No mut ei se oo niin justiinsa!) 


Lauantaina olivat sitten vuorossa erilaiset juhlat. Paras ystäväni valmistui ja juhlat pidettiin tyttöporukalla 100km päässä. Mieheni oli koko viikonlopun töissä, joten matkasimme juhlimaan Olivian kanssa kahdestaan ja jäätiin ihan yökylään! En sanoisi, että oli todella helppoa, mutta ei se niin vaikeatakaan nyt loppujen lopuksi ollut. Päiväunet menivät autoreissun takia vähän pilalle ja perillä pääsi itku todella herkästi, oli paljon outoja ja kälättäviä tyttöjä joten tottakai Olivia ei aluksi ollut ihan oma itsensä, mutta minä olin koko ajan läsnä, maitobaari aina auki ja tytöllä varmastikin turvallinen olo.

Yöunille alkoi normaalin tapaan klo 22.30 ja siinä vaiheessa tiesin, että minulla on omaa aikaa 02.30 saakka. Ja näin se menikin. Kerkesin käydä saunassa ja uimassa, viettää aikaa tyttöjen kanssa ja syödä yöpalaa. 2.30 syötön jälkeen jäin itsekin nukkumaan. 

Valehtelisin, jos väittäisin, että olipa ihanaa olla yön yli kestävässä valmistujaisissa pienen vauvan kanssa. Tottakai olisin halunnut päästä juhlimaan ja maistelemaan sangriaa ja kuoharia kunnolla. Paikalla oli mahtava tyttöporukka ja oma rentoutuminen olisi ollut 100 prosenttista. Mutta mieheni ei saanut järkyttyä viikonloppua vapaaksi, ja oman parhaan ystäväni valmistujaisista en olisi jäänyt mistään hinnasta pois, joten tällä kertaa sitten näin. Kovasti odotan omia polttareita kyllä! :) 

Sunnuntaina ajeltiin takaisin kotiin ja järjestettiin biitsipelit, mulle ne olivat tämän kesän ensimmäiset ja tänään kyllä tuntui, että olemattomat vatsalihakset ovat kipeänä!

Tänään oli miehen ensimmäinen lomapäivä,vietimme sen perhekeskeisesti ulkona. Auringonottoa viltillä, vaunujen kanssa kävelyä tk:hon (silmätipat Olivialle), pizzaa Rantamakasiinilla, muutaman tunnin beach volley pelit ja siinäpä se päivä taisikin olla. Perhe, aurinko & ystävät <3

Asukuvia perjantailta & lauantailta: 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)