perjantai 19. heinäkuuta 2013

Äiti/vauvatreffejä

Minusta on näköjään tullut tälläinen yökirjoittelija. Parempi kuitenkin näin kuin ei koskaan.

Meillä oli tänään (torstai) Olivian kanssa treffipäivä. Klo 11.30-14.30 Olivialla oli treffit ihanan Cesarin kanssa, minäkin näin samalla Cesarin äitiä Jo:ta ;) 


Cesar ihan selvästikin sanoo tässä "nou, nou, älä vie mun tyttöystävää"

Treffit menivät mukavasti, Olivia nukahti mm. Hug a bubiin, kun käytiin hakemassa lähikaupasta herkkuja.

Cesar-treffien jälkeen suunnattiin toisen ystäväni luo kylään, hänellä on 3-vuotias poika ja 1-vuotias tytär. Laitettiin tytöt vaunuihin ja käytiin reippaalla 50 min lenkillä. Kaverin mies oli tällä aikaa paistanut meille kuhaa ja tehnyt kasvisgratiinin, nams. Ruoan jälkeen kello oli jo seitsemän, joten jouduttiin lähtemään kotiin hoitamaan iltahommat.

Myös huomenna jatketaan treffeillä, kun kylään tulee 5kk ikäinen poika äitinsä kanssa. Kyseessä siis se tyttö, johon olen tutustunut perhevalmennuksessa. 

Viikonloppuna hoidetaan taas hääjuttuja ja vietetään family-timea, kun mies on viikonlopun vapaalla ja näillä näkymin saadaan viettää se ihan oman perheen kesken ilman vieraita. Toisaalta, kesä on niin lyhyt, ettei mua kyllä haittaakaan, jos miehen veli tulee perheineen taas meille:)

Tilasin muuten maanantaina meille uudet rattaat, jotka pääsivät koeajoon tänpäiväisellä lenkillä, niistä kerron sitten myöhemmin, ovat kyllä hyvät! 

3 kommenttia:

 1. Mäkin sorrun kirjottelemaan öisin.. verottaa ikävästi yöunista :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Väsyttää ihan pirusti, mut ei oikein osaa alkaa nukkumaan!

   Poista
 2. <3 Hihihhh! Ihana oli jälleen nähä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)