perjantai 12. heinäkuuta 2013

Hääjärjestelyitä ja shoppailua.

Eilinen ja tämä päivä ovat sisältäneet paljon hääasioiden järjestelyjä. Shoppailua. Hyvää ruokaa. Ihanaa elämää.

Kävin sovittamassa hääpukuani, se oli ihana, mutta vähän parannettavaa oli edelleen, joten puku jäi liikkeeseen. 

Haettiin myös hääkakkua maistatettavaksi ja se kyllä on täysin minun makuinen suklainen unelma. Haluaisin siihen vaan enemmän koristetta päälle, tällä hetkellä se on pelkkää suklaata. 

Miehen sormus haettiin myös ja sekin oli juuri sellainen kuin sen pitikin.

Illalle mekkoa en löytänyt. Kierettiin tottakai myös muita liikkeitä kuin vain vaateliikkeitä ja kävin testaamassa Brion Sing rattaita, jotka aion siis Olivialle hankkia. Kaupassa oli huikea tarjous - 399€, olen nähnyt netissä kyllä myös 299€ tarjouksen. Nyt metsästän näitä käytettyinä, yhdet hyvät löysinkin tori.fista, mutta myyjä ei vastaa mun yhteydenottoon :/ hintaa olisi vain 150€ ja ovat vähän käytetyt vm 2011. Odottelen vielä. Vai oisko lukijalla tarjota sellaisia? :)

Vaikka rattaat eivät kaupasta lähteneet matkaat, kuomusuoja lähti, Original Dooky:Kyseessä siis perinteisen harson tilalle mahtava viritelmä, joka paitsi näyttää hyvältä on myös oikeasti hyvä. Lainaus vaunuaitta sivuilta: 

The Original Dooky ainutlaatuiset ominaisuudet

  • Suojaa auringolta ja tuulelta sekä sateelta ja lumelta.
  • Mainio UV - suoja, UPF 40+
  • Sopii miltei kaikkiin malleihin ja merkkeihin.
  • Korkeussuunnassa säädettävä, käytännöllisen tarrakiinnityksen ansiosta.
  • Voidaan konepestä.
Muutaman päivän kokemuksella voinkin nyt sanoa, että suosittelen! Olivia ainakin tykkää ja rauhoittui melkein samantien kun laitoin suojan eteen, sillä se toimii myös pimennysverhona, jolloin vauva voi omassa rauhassa alkaa vaikka nukkumaan :)

Tänään olis sitten häämeikin koemeikki, arvaa kuka on meikattavana?


Meikistä mun täytyy avautua vielä myöhemmin, en ole täysin tyytyväinen siihen...

Meikin jälkeen käytiin kukkakaupassa suunnittelemassa ja tilaamassa hääkimppu, heittokimppu, viehe ja rannekukka kaasolle. Kävin myös K-supermarketissa tilaamassa 2.elokuuksi 15 nippua eli 150 kpl valkoisia Pirkan ruusuja: huomattavasti halvempaa kuin kukkakaupasta olisi ollut! Ne on siis tarkoitus käyttää koristeluun. 

Kukkien jälkeen vein oman sormukseni pienennettäväksi ja kaiverutettavaksi. Kotoa lähdettiin 10.30 ja takaisin oltiin klo 16, meni ihan työpäivästä. Tunnin lepo ja ruokailu ja hommat jatkui, lähdettiin pikkuveljen (ja Olivian tottakai) kanssa vielä suureen ostoskeskukseen 45km päässä, shoppailemaan. Sekä etsimään ilta häämekkoa ja löysinkin Sunnysilta täydellisen yksilön! Se on kuin miniversio mun varsinaisesta häämekosta! :)

Rahaa paloi sitten kyllä kaikkeen muuhunkin. Ostettiin hääpaikalle Tiger myymälästä ensiapupakkaus, sydänlaastareita, kauniita nenäliinoja ja 3 kertakäyttökameraa. Olivia viihtyi vaunuissa Dookyn peitossa niin hyvin, että nukkui 3 tunnin päiväunet siinä samalla kun mami tuhlasi kaikki rahat.

Pikkuveli tarjosi mulle jäätelön


Kotona oltiin 21.20, katsottiin porukalla elokuva Awake ja nyt olen nukahtamispisteesä. Unia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)