torstai 25. heinäkuuta 2013

Hermoromahdus vol1

Mä en yleensä enkä varsinkaan täällä blogissa kiroile, mutta nyt voin sanoa, että voi juamlauta mua ottaa päähän.

Rakkaalla pikkuveljelläni on Macbook pro, herra sitä monta vuotta vinku ja omilla rahoillaan sen loppujen lopuksi osti. Sitten alkoi koulusta kesäloma ja kappas vaan, kun kaikki kaverit pelas jotai saatanan nettipeliä, jota ei yks kaks yllättäen saanutkaan ylihienolla liian kallilla koneella auki. Siinä vaiheessa herra fiksu muisti, että siskollahan on perus aceri. Puhelin soi ja pienen suostuttelun jälkeen annoin periksi ja oman koneeni 2 viikoksi lainaa.

VIRHE. Sain koneen ajallaan kyllä takaisin MUTTA mitä ihmettä se on tänne asentanut, missä sivuilla käynyt, että tämä saamarin kone on ihan jumissa ja tekee mitä lystää? Yritän avata Internet explorer selaimen ja tulee laatikko: Ohjelma lopetti internet eplorerin virheettömän toiminnan. Ja mistähän syystä? Olen poistanut ylimääräiset, päivittänyt, ladannut uudestaan, seisonu päälläni, korkannu lonkeron keskellä kirkasta päivää. (Kivittäkää nyt mut), huutanut koneelle, hakannu näppäimistöä. Ei, mikään ei auta.

No, onhan tässä Google chrome, tällä sivulla se toimii..mutta auta armias kun mun pitäs mennä sähköpostiin ja laittaa hää djlle biisilista LIITTEENÄ. ei näy koko helvetin palkki, mistä liitteen voi nappaista! Onhan se siellä, mutta jonkun alla eikä siihen pääse.

Sitten on myös Safari. Applen fanina, latasin sen joskus, koska onhan se niin _COOL_
Sama juttu, kun menen sähköpostiin ja alan kirjoittamaan viestiä, JO ENNENkuin pääseen liitteen kohdalla, Safari heittää veivit ja ilmottaa sulkevansa selaimen. Ja tulee stoppi. posti ei mene eteenpäin, minkä kerkesin kirjoittaa , häviää ja minä olen jo vähintäänkin ampumassa taivaalla lentäviä lokkeja.

Eipä siinä, jos kotona olisi kaikki kondiksessa ja Olivia yhtä helppo kun aikasemmin, Ei, Olivia päätti että juuri ennen häitä on hyvä alkaa vinkumaan KOKO ajan. Päikkäreitä ei tarvita, huomioo taas koko ajan. Mutta toisaalta, vaikka huomioo saa, niin silti missään (SIIS MISSÄÄN) ei ole hyvä olla.

taitaa stressimaito tehdä tehtävänsä? kaikesta ärsytyksestä huolimatta lepertelen ja hymyilen kyllä Olivialle koko ajan, lapsen ei tartte kärsiä pimahtaneesta äidistä..ainakaan vielä.

ei muuta tällä kertaa.

2 kommenttia:

 1. Voi että :( Hieman minua kyllä myös hymyilytti tuo tekstisi, sori vaan.. ;) Kyllähän Olivia varmaan huomaa, että äitiä pikkasen ottaa jokin päähän, mutta olisiko se sitten jok muu vaihe, että vinkuu huomiota ja syliä.. ? Kyllä se siitä :) Ja muista, että tärkeintä on nauttia päivästä, menipä se sitten täydellisesti suunnitelmien mukaan tai vähän sinnepäin :)

  En kommentoinut viime tekstiin, mutta kyllä on Olivialla ja meidän tytöllä kokoeroa! On iso tyttönen teillä jo! :) meidän neiti oli 61,3cm ja 6,3kg nyt vajaan 4kk neuvolassa :)

  Tsemppiä kiireisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :)

   Huumorilla minä ton kirjoitinkin, ei kaikki ole niin vakavaa. Nyt teemana on bridezilla ja hermoromahdukset
   Ja joo, onpa iso ero! Olli (kyllä, sanomme Olivia olliksi :D ) on kasvanu huimaa vauhtia!

   Tuun taas maanantaina bridezillaamaan Kuopioon, myrskyvaroitus siis pukuliike annelin seudulle! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)