torstai 25. heinäkuuta 2013

Hulinaviikot

Näin se aika vaan menee: nopeampaa mitä omat ajatukset. Nyt on torstai-ilta ja mieheni lähti ajelemaan veljensä luokse. Hänellä on polttarit viikonloppuna ja veli vie hänet viikonlopuksi Tallinnaan.

Ohjelmassa on kaikenlaista, en viiti paljastaa kuitenkaan mitään, jos rakas sittenkin lukee tätä salassa! :D mutta pakkasin kyllä kaikki tarvittavat asiat hänelle mukaan :) 

Minä ja Olivia jäätiin luonnollisesti kotiin. Huomenna meidän olisi tarkoitus käydä taas viikottaisilla treffeillä Jo:n ja Cesarin luona. Ja sitten alkaakin "ihana" osuus. Mun pitää pakata itselleni ja Olivialle kahden viikon tavarat. Lauantaina lähdetään ajamaan vanhempieni luona. Mies tulee sinne maanantaina ja koko viikko onkin sitten varattu hääjärjestelyille. 

Maanantaina on häämekon haku, hääkampauksen suunnittelu, mun sormuksen hakeminen (sitä jouduttiin sittenkin pienentämään). Petra kyselit mekosta, sitä en aio paljastaa ennen h-hetkeä, edes mieheni ei ole sitä nähnyt (eikä varsinkaan sen hintalappua). Lupaan kyllä laittaa kuvaa sitten juhlan jälkeen! 

Tekemistä on niin paljon etten tiedä miten saan hermoni pysymään kasassa. Perheeni on hyvin temperamenttinen ja ääntä korotetaan hyvinkin helposti. Ollaan pahempia kuin espanjalaisperhe. Puhutaan päällekkäin ja kiivaasti.

Keskiviikkona tulee telttafirma pystyttämään telttaa ja lattiaa sekä pöytiä ja tuoleja tottakai. Torstaina pitää tehdä talon suursiivous (240 neliöö), jossain vaiheessa pestä taloa ympyröivä aita, leikata nurmikot, pestä sauna ja kesäkeittiö, katsoa vieraille nukkumapaikat valmiiksi (meille on siis jäämässä reilu 30 ihmistä yöksi..kröhhmm ), osa on teltoissa, suurin osa sisällä eli pitää laittaa parvi nukkumakuntoon, hankkia aamupalatarvikkeet, siistiä kaikki ylimääräinen krääsä talosta. 

Ulkona pitää viimeistellä tupakkapaikka, siivota ja koristella ulkovessa ( aion laittaa vessaan hiuslakkapullon, huulikiiltoja, siteitä, tamppooneja, (isä vitsaili et kortsuja varmaan kans), miesten ja naisten spray deodorantit, mun mielestä kiva idea? Itse ainakin tykkäsin.

Perjantaina tulevat Tallinna vieraat, lapsenvahti, kaaso miehensä kanssa. Täytyy siis ennen sitä tehdä mahdollisimman paljon - koristella paikat, ainiin, pitopalvelu tulee kans perjantaina laittamaan paikkoja kuntoon. Kaason kanssa sitten laitetaan teltta kuntoon. Kalenteri on aika kovassa käytössä ollut näitä asioita suunniteltaessa!

Mutta yritän päivitellä aina kuvien kera päivän päätteeksi. 

Lauantaina on The Päivä ja sunnuntaina puretaan porukkaa pois meiltä. Ja valmistellaan.. Seuraavan päivän juhlia. Maanantaina 5.8 juhlitaan 15 hengen porukalla äitini viisikymppisiä. Tiistaina vilkutetaan lopuille vieraista ja keskiviikkona siivotaan jälkiä. Mies lähtee kotiin mutta minä ja Olivia jäädään vielä, sillä äidilläni on golf kisat Lappeenrannassa eli suunnataan sinne to-la ajaksi. Sitten joskus palataan Olivian kanssa kotiin. Hulinaviikot. Indeed.

5 kommenttia:

 1. Huhhuh, onpa tuossa kyllä tekemistä kerrakseen. Itse en voisi kuvitellakaan, että voimia riittäisi noinkin isojen juhlien järjestämiseen. Oot kyllä ihan supermama! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos nimityksestä :)
   Hyvin olen pitänyt langat käsissäni joten oleva varma, että kaikki menee hyvin! Osaan käskyttää muitakin ja katsoa, että hommat hoituu. Suuri apu on miehestä, isästäni ja äidistäni (vaikka äiti tänään soittikin mulle tänään "miks helvetissä me järjestetään juhlat kotona kun on niin paljon valmisteluita tehtävänä). Ajatus katkes.. No, tykkään järjestää juhlia! :)

   Poista
 2. Voi jestas, kun sitä itse aina herkistyy lukiessaan hääsuunnitelmia. Muistuu niin mieleen omat talvihäät.. :')

  Toivottavasti ilmat suosii viikonloppuna ja saatte kauniin kelin koko päiväksi! Nauti päivästäsi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kerro viime hetken vinkkejä, jos jotain tulee mieleen! :)

   Poista
 3. Hui kauhee kuinka paljon hommaa! Mä varmasti olisin jo tullu hulluks.. Mulla VAAN synttäreiden järjestely ottaa hermonpäälle :D

  Ajattelinkin, että häiden jälkeen tulet tekemään postauksen juhlista ja siinä samassa esittelisit sen mekonkin :)ja kampauksen ja meikin ja sormuksen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)