keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Kuulumisia.

Pitkästä aikaa kotona! :)
Vanhempieni luona oli kyllä mukavaa, mutta kyllä sitä kaipasi myös omaa rauhaa ja sellaistahan ei sielä tunneta :D hoitoapua oli kylläkin koko ajan saatavilla eikä Oliviaa näkynyt taaskaan kun vain tissillä.Ukin syli oli aika suosittu paikka <3

Sain hoidettua paljon hääasioita, taisinkin mainita niistä jo viime kirjoituksessa? Kannattaisi minun varmaan lukea aina edellinen kirjoitus ennen kuin alan kirjoittamaan uutta, en nimittäin muista yhtään mitä olen jo kertonut!

Me vietettiin eilen kotinuhjupäivää. Eli ei tehty oikein mitään järkevää. Nukuttiin puolille päivin, syötiin aamupalabrunssi, pelattiin yks kierros frisbeegolfia wiillä, käytiin vaunulenkillä 


...ja juostiin sadepilviä karkuun. Illasta herkuteltiin Milka suklaalla ja katsottiin Sherlock Holmes elokuva, se missä on Jude Law ja Robert Downey jr. 
Outoa, mutta tykkäsin siitä. 

Tänään mun oli tarkoitus siivota kotona, mutta Olivia on ollut hyvin läheisyydenkipeä koko päivän eikä mikään ole oikein onnistunut. Rakas nukkuu nytkin mun sylissä. Harvinaista meillä, yleensä vaunut tai oma sänky ovat olleet hyviä paikkoja nukkua, vaan ei tänään näköjään. Minulla on kyllä aikaa olla lapseni nukkuma-alustana tänään, joten ei haittaa.


Olivia täyttää lauantaina 4 kuukautta. Miten tämä aika on mennyt näin nopeasti? Pieni tyttöni painaakin jo kauhistuttavan? paljon. Kotivaa'an mukaan 8,1 kg.. Pituuttakin tosin näyttäisi olevan aika hyvin, viikon päästä sen näkee, kun on lääkärineuvola. 

Nyt tytsy taas heräsi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)