torstai 4. heinäkuuta 2013

Vaateinventaario ja kolmet vauvatreffit.

Ollaan menossa kaverin kanssa perjantaina kirppiskierrokselle, joten edessä oli Olivian vaateinventaario.

Pieneksi jääneitä vaatteita olen säännöllisesti laittanut sitä mukaan pois, mutta kunnollista katsausta vaatevalikoimaan en ole tehnyt pitkään aikaan.

Tänään sitten selvisi, että olisi pitänyt..

 
Tässä on osa kokoa 62 vaatteista. Muutama body,housut ja yökkärit löytyvät vielä pesukorista. 16 bodya, 8 housut, 5 mekkoa..Really? Ja minä kun kuvittelin, että olin raskaana ollessani shoppailut maltillisesti. Noista 16:sta ainakin 4 on lahjaksi saatu.. (Hyvä selitys).

Viimeksi kun kävin kirpparilla saalis oli aika vaaleanpunainen


Löysin silloin todella ihania vaatteita ja todella edullisesti!

         Next farkkumekko, 2,50€ 

Mm. Tutta, Name it, H&M, 0,5-3,5€/kpl

     Marimekko (0,40€), Name it, H&M 

Eli vaatteita koossa 62 on paljon (ja liikaa), mutta kokoa 68 löytyy vain muutama. Onhan siihen vielä aikaa, viikko sitten neuvolassa tytsyn pituus oli 62cm, mutta pitäähän ne 68 vatteet alkaa hamstraamaan ajoissa.. Ja 74 kans. Jos löytyy jotain kivaa! :)


Meillä on tää viikko yks treffiviikko. Tänään käytiin erään J:n kanssa kahvilla Makasiinilla. Tutustuttiin J:n kanssa neuvolan perhevalmennuksessa, hänellä on Oliviaa 2 viikkoa vanhempi poika. Huomenna on treffit ihanan Cesarin kanssa, joka taas on Oliviaa 9 päivää nuorempi ja perjantaina treffataan jo 7 kk ikäistä poikaa :) hyvä se on näin nuorena jo juosta pojissa :D

Minustakin on ihanaa nähdä muita äitejä ja jutellaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Miehellä oli tänään viimeinen lomapäivä, joten tekemistä hänen työpäivilleen oli keksittävä välittömästi :)

Nyt unille!

Ps. Olivia & Cesar


Cesarin ja Jo:n elämään pääset tutustumaan:

 http://jokarva.blogspot.fi/?m=0 

(toivottavasti linkki toimii, kirjoitan tätä postausta
puhelimella .

Ciao!!

2 kommenttia:

  1. Voii siellä ne meijän rakkaat!<33 Myö teitä jo ootellaan!;)

    VastaaPoista
  2. Hahah, hyvä kuulla et sullaki noita vaatteita riittää ;) Minäki luulin, et mulla ois suht kohtuullisesti vaatteita, ja nyt huomaan, et vasta ku oon alottanu oikeesti vaatteitten ostelun, ni mulla onki niitä jo ihan tarpeeks :D Tylsää ku ei voi ostaa enempää, ku vauvanvaatteet on vaan niiiin ihania!<3 Ja sit vielä tosiaan jos lahjaks saa vaatteita ni o-ou, taitaa jäädä kyllä osa käyttämättä.. :D Mut onneks mullaki suurin osa on kirppislöytöjä/käytettynä ostettuja, ni en oo omaisuutta niihin tuhlannu ja tarkotus on kuitenki ite laittaa sit ainaki osa vaatteista kiertoon ni saa sit vähän takasikin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)