lauantai 24. elokuuta 2013

Masistelupäivä.

Mulla on ollut tänään supermasentava-olo-päivä. Se alkoi itse asiassa jo yöllä neljän maissa, kun Olivia harjoitteli ääntään ja "jutteli/huuteli/itkeskeli". Mies kysyi minulta, monelta olin imettänyt viimeksi. Minä sitten tokasin et jätä mut rauhaan.

Reilu vaimo. Sain jotenkuten nukuttua puoli kymmeneen, mut kiukku ja alakuloisuus eivät kadonneet. Raastava kurkkukipukaan ei auttanut tilannetta yhtään. Laskeuduin alakertaan ja menin keittiöön laittamaan kahvia, tai yritin. mutten jaksanut. Sen sijaan käperryin sohvalle masitelemaan.

Lopulta mies laittoi mulle aamupalan, jonka vastahakoisesti söin. Pumppasin rinnan, leikitin Oliviaa ja kävin kuistia maalaavalle miehelleni ilmoittamassa, etten jaksa hoitaa Oliviaa. Mua väsyttää, kiukuttaa ja olen masentunut. Mies katsoi mua hetken ja ilmoitti, et nyt on vaan jaskettava.  Palasin sisälle.

Ajattelin kokeilla urheilun tuomaa hyvää mieltä ja lähdin vaunulenkille. 1h 15min. Ei auttanut.

Sit keksin, et tarvitaan sosiaalisempaa elämää ja soitin miehen siskolle, jos voitas kyläillä heidän luonaan illasta. Voidaan. Mennään parin tunnin päästä.


Nyt ollaan syöty ja menen käymään Olivian kanssa naapurissa. Ajattlin myös leipoa omenapiirakan, mut en tiedä millä ajalla. Kaupassakin pitäisi käydä ennen kuutta.

Jospa tää tästä.

6 kommenttia:

 1. Ootte taas väleissä miehen siskon kanssa? Poistit sillon sen päivityksenkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tehtiin sovinto häissämme, päätettiin antaa toisillemme toinen mahdollisuus. Hänelle syntyy kutenkin vauva pian ja onhan se Oliviankin kannalta ihanaa, että serkku asuu noin 15km päässä.
   Poistin tekstin, koska se aiheutti monelle mielipahaa. Toivottavasti jatkossa kaikki menee hyvin :)

   Poista
 2. Voih eih! Siellä ollu masis päivä :( Niitä välillä on, mutta onneksi sitä saa taas uutta virtaa kun vaikka käy jossain kyläilemässä <3 taas uudella virralla eteenpäin! :) antaa itselle sitä aikaa vähän löysäilyynkin silloin kun siltä tuntuu <3 kyllä sen omenapiirakankin kerkee joku toinenkin päivä tehä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet! Piirakka ei jätä ja välillä on vaan on näitä päivä :)

   Poista
 3. Varmasti on jotenkin hormonaalista et välillä iskee lievä alakulo ilman varsinaista syytä. Eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa et vauva on ihana ja elämässä periaatteessa kaikki ok. Aurinkoista sunnuntaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Luulen, että on hormonaalista! Koska olen muuten erittäin iloinen ja positiivinen ihminen perusluonteeltani.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)