perjantai 23. elokuuta 2013

Paha mieli.

Olin tänään tulkkaamassa yhtä sosiaalitoimiston asiakasta ja heräsin taas todellisuuteen. Miten hyvin minulla kaikki asiat on. On korkeakoulu tutkinto,  lämmin koti, tili (kuitenkin) plussalla, ei ulosottovelkoja, ei rikostekisteriä. Olen naimisissa kunnollisen miehen kanssa, minulla on terve lapsi, rakastavat vanhemmat. Itse asiassa, minulla on niin paljon hyvää, että joskus pelottaa, mitä minulta kohta viedään - on epärealistista olla näin onnellinen.

Keikka itsessään meni hyvin, mutta paha mieli tuli. Ajattelin asiaa koko ajomatkan kotiin. En kuitenkaan voi pelastaa koko maailmaa ja ajatukset täytyy vaan siirtää syrjään. Niin sydämettömältä kuin se kuulostaakin.

Tähän perään tuntuu tekopyhältä kirjoittaa seuraavasta aiheesta... 

Muistatteko kun kirjoitin Lontoon reissusta? Siihen on enää viikko! Kerron huomenna lisää, sillä välin:

tässä muistutus:

 http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2013/04/huono-aiti.html?m=0

3 kommenttia:

 1. Joo, ja niin pitkään kun imetät, niin maailma on ihan kamalan kurja paikka. Hormonit kun saa tuollaiset jo valmiiksikin kurjat jutut ihan kamaliksi... Mä jo mietin esikoisen jälkeen, että "jaha, joutuu lopettaan uutisten kattomisen" kun tuli aina uutisista niin kamalan paha mieli. Onneksi (?) se olo siitä vielä tasottuu ja sit pystyy taas olla kovanahkaisempi.

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma ON kamala paikka! :D
   Toivottavasti muuttuu paremmaksi, kun imetys loppuu :)

   Poista
 2. En usko, että se ihan täysin niistä hormooneistakaan johdu. :D uskon, että tuo äitiys itsessäänkin, kun on pieni vauva, joka on niin avuton vielä ja sitä ajattelee ja katselee maailmaa ihan eri näkökulmasta kuin aiemmin. <3 maailmassa on paljon pahaa :( Minä esim. olen miettinyt jo ihan siitä asti kun esikoinen oli vauva että mitäs sitten kun menee kouluun?! :D millastahan nykypäivän alakouluissa on? Kiusataanko. Pärjääköhän jne... kaikkea tommosta jolle ei periaatteessa voi mitään :) aika näyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)