torstai 22. elokuuta 2013

Uusia taitoja

Silmät kosteana, nyyhkyttäen osittain ylpeydestä, osittain haikeudesta, voin kertoa, että Olivia on kylläsynyt olemaan vaan paikoillaan. Totaalisen kyllästynyt. Eilen perus iltajumpan yhteydessä tämä pieni tyttö hoksasi käyttää omaa vartaloaan täysin uudella tavalla!

Tukipisteinä leuka ja varpaan kärjet

Ensimmäistä kertaa tuossa asennossa! Huikeeta. Päätin vähän avustaa pienen uurastusta ja otin liukkaan fleecehuovan,sukat ja housut pois hidastamasta menoa:


Ei mennyt kauan kun peppu oliki kunnolla ylhäällä. Leuka edelleen lattiassa kiinni.

Testailtiin eilen opittuja taitoja heti aamusta uudesta (kyllä, itsekin konttasin pitkin olohuonetta, ihan roolimallina) ja hyvin olivat jääneet mieleen! Yhtä hienoa leuka-varvastuki-asentoa ei kylläkään tullut, mutta peppu kohosi ja jalat koukistuivat. Siitä se kohtaa lähtee etenemään ja minun laiskat ajat ovat ohi. Kohta ei makoillakaan iPad kourassa sohvalla ja katsella lelujen heilumista. Kohta heilutaan pikkuisen mukana etsimässä niitä kenkiä, pölypalloja ja just kaikkea sitä, mitä suuhun ei saisi laittaa. 

Mulla on huomenna läsnäolotulkkauskeikka. Odotan sitä sekä innolla että pelolla. Miehellä on sopivasti vapaata, joten ei sentään tarvii lasta mukana raahata. Vaikka ois sekin varmasti onnistunut. Olin maanantaina lääkärissäkin niin, että Olivia oli koko sen 30 min valveilla. Nätisti hän oli, mussutti lelua ja jutteli niin kovasti, et välillä piti lääkäriä pyytää toistamaan sanomisiaan.

Tappelin eilen tunnin verran ton bannerin kanssa. Halusin siihen huomattavasti pienemmän kuvan itsestäni, mutta en vaan osaa. Ja haluiaisin siitä kyllä huomattavasti kivemman, bannerista siis. Miten ne tehdään, paintilla, jollain muulla? Auttakkaa, mä en osaa :/
18 kommenttia:

 1. Mä löysin tämmösen helpon ohjeen!

  http://www.pinkbubble.fi/2013/05/tyylikas-banneri-blogiin-helposti-ja.html

  Tuolla sivustolla voit tehdä kollaaseja, ja muokata kuvia. Helppoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Sinulle!!! Täytyy illasta paneutua taas blogin ilmeeseen :) Kiitos!

   Poista
 2. Meillä on sama pepun nostaminen menossa! Pää pysyy yhtälailla edelleen alhaalla, mutta siitä se lähtee pikkuhiljaa onnistumaan :)

  VastaaPoista
 3. Go Olivia! :) Näyttää kyllä niin isolta tytöltä tuohon meidän turjakkeeseen verrattuna :) Ihanat jalkamakkarat! <3 :D

  VastaaPoista
 4. Wau, onpas hän taitava! Meidän muutaman viikon vanhempi typy ei saa vielä peppua maasta. Jotenkin silti kyllä möngertää eteen ja taakse :) Snif, haikeeta kyllä, vaikka hienoa ja ihmeellistä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei eteenpäin vielä päästä, taaksepäin vain vähän.
   Kyllä se peppu sielläkin kohta nousee! ;)

   Poista
 5. Jep, meillä kans tuosta varvasasennosta ukko lähti. Sit alkoi työnnellä itseään jaloilla ympäriinsä just tuolleen, naama vasten lattiaa :D Nyt on tajunnut jo ottaa kädetkin mukaan, ja voin kertoo, että olis moni joogi kateellinen, niin hienosti nousee suorillekin käsille. Väitänpä myöskin, että meillä kontataan viikon sisään...

  Ja taas on isosta siskosta hyötyä, kun ei joudu itse konttaamaan malliksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hyvä, että uusia taitoja tulee koko ajan <3 mä luulen et meillä ryömitään viikon sisällä!

   Poista
 6. Emmää kestä, voi kun on söpö tuo ensimmäisen kuvan asento! Ihana. :D

  Meillä on kanssa jo tovin nosteltu tuota peppua noin, kuin tuossa toisessa kuvassa. Vielä se ei ole johtanut muuhun kuin siihen, että Mila osaa ryömiä taaksepäin. Eteenpäin ei varsinaisesti ole vielä päässyt, muutamisen senttien vahinkoja lukuunottamatta.

  Miksi, oi miksi nää kasvaa näin nopeesti?! Justiinsahan nämä vasta syntyivät? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivia kiittää :)

   Sama täällä, taaksepäin pääsee vähän muuttei eteenpäin.
   On ne oikeesti vielä aika pieniä mussukoita <3

   Poista
 7. Meillä 9 päivää nuorempi poika ja vielä ei peppu nouse, mutta veikkaan että kauaa ei enää mene. Kyllä ne vaan kehittyy niin nopeasti, meidän pikkuiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaew, sielläkin pikkuinen! <3 missä päin te asutte?

   Poista
  2. Vantaalla, entä te?

   Poista
  3. Pohjois-Karjalassa eli hieman kaukana teistä. Mä jo mielessäni olin järkkäämässä vauvatreffitapahtumaa, jossa olisivat suht saman ikäiset vauvat pääosassa :) Olivian "poikaystävä", ystäväni poika Cesar on myös 9 päivää nuorempi :)

   Poista
  4. No voi harmi! Olisi tosiaan ollut kiva, sillä äiti ystäviä ei koskaan ole liikaa. No tyydyn lukemaan blogiasi, löysin tänne vasta äskettäin :)

   Poista
  5. Keksi itsellesi nimimerkki niin tiedän sitten jatkossa kuka kommentoi! :)
   Totta, äiti-kavereita ei ole koskaan liikaa!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)