sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kirppisprojekti.

Vihdoin kirppispäiväni saapui. Olen kolunnut kaappeja ja hinnoitellut tavaroita, lähinnä vaatteita jo viikon.


Hiki hatussa roudasin ne tänään kirpparille 


Ja yritin laittaa kaikki paikoilleen 35 minuutissa. En ehtinyt :/


Iso määrä tavaraa kyllä lähti, toivottavasti ei tarvii ens sunnuntaina tuoda yhtä paljon takaisin! Tiistaina menen siistimään paikkoja ja täydentämään "kojua".

Päivän asu:


Olivia sai tänään ensimmäistä kertaa iltapuuron. Meille tuli Muksun riisipuuro näytepakkaus postissa, tein siitä puolet ja laitoin Bonnen mangoa lisäksi. Hyvin meni, vaikka alussa neiti meinas pöristää kaiken suustaan. Silmäänkin meni.


Nyt tissiapina roikkuu tississään, taisi nukahtaa jo kun tuntuu vaan lutkuttavan. Jospa pieni määrä puuroa toisi meille ensi yöksi paremmat unet? Olen nimittäin todella väsynyt. 

9 kommenttia:

 1. aaaargh munkin pitäisi jaksaa raahautua viemään iso kasa vaatetta kirppikselle, blaaaah oon liian saamaton ihminen! :/

  Oon pitkään miettiny, että millä kuvaat nää kuvat mitä blogiin laittelet, kun usein kovin tuhruisia/epäselviä/sumeita.. mitä sanaa tuosta nyt käyttäisi.. ?? Vai tapahtuuko niille jotain siinä kohtaa, kun alat niitä lisäämään :o

  Usein kyllä pieni ihminen jaksaa nukkua paljon paremmin, jos vatsaan on saanut ennen unia jotain muutakin, kuin maitoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten kuvaa iPhonella ja kun kirjoitan puhelimella, julkaisen myös kuvat suoraan kuvakirjastosta, olen itsekin ihmetellyt mitä ihmettä näille kuville tapahtuu!! Ärsyttävää.
   Sit kun harvoin kirjoitan koneella, liitän yleensä Canon eos 1100D järkkärillä otetut kuvat.

   Poista
  2. no oho, kun molemmissa (järkkärissä ja iphonessa) on kumminki tosi hyvä laatu yleensä :/

   Poista
  3. Niin no pointti olikin se, että puhelimella kuvatut ovat suttuisia ja järkkärillä otetut hyvät, jos katot esim "kirppislöytöjä" tekstin kuvia. Kuvien laatu ihan erilainen eikä ole suttuinen.

   Poista
 2. Muakin odottaisi tuommonen kirppari-projekti. Kauheesti olisi tavaraa, mutta mistähän saisi motivaation lähteä roudaamaan niitä ja hinnoittelemaan? :D Kerrohan sitten menikö kaupaksi =) Ihana ilme Olivialla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raha! Sen pitäisi motivoida! :) ja tulee kaappiin tilaa!

   Poista
 3. Toivottavasti teillä yöunet paranee kun soseet alkaa, meillä on menny aivan toisin päin.. :/ vahva veikkaus että peruna tekee masukivut! Meillä kans neiti tykkäs siitä Muksun puurosta, melkein koko satsi meni :)

  -Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tullu parannusta ei :( katsotaan miten lähtee menemään, tänään saa loput puurosta. Äsken taisteltiin perunan kanssa, ei maistu. Enkä ihmettelekään, ei maistuisi kyllä mullekaan! Kiva kun kommentoit, ekaa kertaa! :)

   Poista
  2. Se soseiden lisääminen alkaa näkyä yleensä unissa vasta viikon tai parin sisään. Kun vauvan aivojenkin pitää tajuta se, että ruokaa on masussa ja sitä myös saa lisää tarvittaessa.

   Meillä jätkä on semmonen hyrrä, että piti aloittaa soseet jo aikapäiviä sitten, ei olis muuten enää tyytynyt ollenkaan. Nykyään syödään jo 5 kertaa päivässä ja kokeiltu on viljat ja nyt ekana lihana broileri :) Vasta kaurapuuro alkoi vaikuttaa uniin ja vasta 5 ruokailua päivässä alkoi riittää niin, että yöllä syödään vain kerran... Minusta tuntuu paljolta tuo yksikin herääminen, kun esikoiselle ei puolen vuoden iässä enää tarvinnut käydä tuttiakaan antamassa vaan yöt nukuttiin täysin ilman heräilyjä 12 h ajan :D Mut terkka on sitä mieltä, että tämä ukkeli on semmoinen viipottaja, että voi olla, että yöllä syödään ihan aidon ravinnontarpeen vuoksi, eikä vaan huvikseen. Onhan tuo jo 9,5 kg ja 72 cm ja konttaa myös unissaan ympäri sänkyä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)