sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lomailu jatkuu..

Tulin Lontoosta kotiin keskiviikkona aamupäivällä ja jo heti perjantaiaamuna pakkasin auton ja lähdettiin Olivian kanssa mun vanhempien luo. Tänne tultiin ilman aikataulua, kunhan olen torstaina viimeistään viideltä kotona, koska illasta alkaa bodywork! 

Miehellä on niin pitkiä työpäiviä ja paljon hommaa pihalla mm.talon maalauksen kanssa, että turhaan me ollaan siellä "tiellä" ja minä valittamassa yhteisen ajan puutetta. Antaa miehen tehdä hommat rauhassa ja palataan myö sitten maalattuun taloon! :D

Unohdin mun läppärin ottaa mukaan, ipadin jätin tarkoituksella miehelle, joten tuskin hääpostauksia ja Lontoo postauksia tulee ennen torstaita. Haluan liittää kuvia jne, ja puhelimen muisti on täynnä, olen myös huomannut, että vaikka kuva ois otettu järkkärillä ja siirretty  puhelimeen, jota kautta bloggeriin, kuvan laatu muuttuu mössöksi. Joten malttakaa odottaa, mun pitää vielä kuvata kaikki ostokset! :D

Mukavaa sunnuntaita kaikille, meillä on taas naudan sisäfilee päivä vanhempien eilisen hääpäivän kunniaksi :) ciao!

3 kommenttia:

 1. Ihan mieletöntä törmätä sun blogiin! Monesti olen miettinyt, että mitä sulle mahtaa kuulua nykyään, missä päin asustelet jne. Tässä pari päivää tutustunut sun blogiin ja huh, kaikenlaisia ilon ja onnnen aiheita on mahtunut muutamaan vuoteen. Onnea ihan hirmuisesti avioliittoon astumisesta ja pienestä suloisesta tyttärestä! En ollenkaan pode vauvakuumetta, muuten vain näitä blogeja kahlaan ;)
  Terkuin, Mansikka-Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo totta!!! Olen ajatellut sinusta ihan samaa! Sun puhelinnumero katos joskus 2009 vuoden lopussa, kun vaihdoin puhelinta, olen meinannut jopa soittaa Markolle ja kysyä sun numeroa.
   Mitä sinulle kuuluu? Laita mulle sähköpostia haaveita87@gmail.com niin annan sulle mun varsinaisen spostin tai puh numeron, olisi niin kiva tietää, mitä sulle kuuluu!! :)
   Ihanaa, että törmäsit mun blogiin! Ja kiitos kaikista onnitteluista! Älä häviä tällä kertaa!!!

   Poista
  2. Laitan sulle huomenna @postii tulemaan :) -Miia

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)