sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kahdenkeskistä aikaa kolmistaan.

Meillä oli aivan ihana iltapäivä tänään. Oltiin miehen kanssa treffeillä, Olivia kuitenkin meidän mukana ja oli aivan huippua. Olivian päikkäreitten jälkeen ajettiin Joensuuhun, kalamarkkinnoille! :)

Tää on nyt ehkä hieman nolo näin isompana, mutta olen voittanut kyseisillä Kalamarkkinoilla muistaakseni vuonna 2005 tai 2006 Miss Kalatyttö kisan. Sain silloin palkinnoksi 1000 euroa käteisenä, oli aika kiva summa 18-19 -vuotiaalle, saada yks kaks, tekemättä oikeastaan mitään. Olen käsittääkseni viimeinen Kalatyttö, joka valittiin, eli näin ollen edelleen vallassa! :D hahaha.

Markkinnoille sattui mieletön kirpsakka syksyinen sää. Aurinko lämmitti pikkasen, mutta tuuli palelutti pikkasen enemmän. Kaupustelijoita oli yllättävänkin paljon, mutta kalamarkkinoiksi oli kyllä vähän kalakauppiaita!


Tältä saksalaiselta makkarakauppiaalta ostimme 8 kpl 20 eurolla tajous mixin. On muuten hyviä!

Nyt harmittaa ettei tullut ostettua tuollaosta kalarullaa, näyttää todella hyvältä! Hieman erikoisempi "pulla".


Muikkutarjous "kaksi rasiaa kympillä" käyettiin hyväksi. Ne olivat markkinoiden parhaat muikut. Tiedän, koska maistoimme jokaisesta yhdet. Tää oli treffien pääkohta - käytiin syömässä :) Kello oli jotain puoli neljä silloin ja myyjät pikkuhiljaa lopettelemassa. Pannulla oli vielä iso läjä muikkuja, kun paistaja kysyi meiltä lähtiessämme haluammeko tuoreita muikkuja. Voissa paistettujen muikkujen ystävänä, kysyin tottakai millä hinnalla lähtisi ja myyjä yllätti meidät ihan täysin. Saatiin 2,5 kilon pussi puhdistettuja muikkuja ilmaiseksi!! Ne on nyt jaettu pienempiin pusseihin pakastimeen. Kiitos ja nammm!

Meidän treffien kolmas osapuoli, neiti Olivia viihtyi kanssamme erittäin hyvin. Niin kiltisti, ettei sanat riitä kehuakseni häntä. Ei tuttia (ei sitten koskaan oppinut syömään eikä olla tyrkytetty), ei itkua, ei vääntelehtimistä, ei mitään. Siinä vaan oli, lämpimään pussiin käärittynä, seurasi kovasti ja hymyili välillä. Aivan ihana lapsi. 

Kotona, Olivian nukahdettua jatkoimme treffailuamme. Katsottiin Battleship elokuva ja herkuteltiin markkinoilta ostetuilla suolapaloilla.

Kuvassa vilahtaa Buzzadorilta testailuun saatu Airwick Black Edition kynttilä, siitä ja Buzzadorista myöhemmin lisää!


Nyt, kauniita unia!
5 kommenttia:

 1. Hahaa, Miss Kalatyttö, ihana! :D Mekin meinattiin lähtee käymään markkinoilla, mut ei sit saatu kuitenkaan aikaseks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihan aito Kalatyttö ;)
   Ette jääneet paljosta paitsi kun ette käyneet! Onhan ne keväällä sitten taas (kai?)

   Poista
 2. Heei, seen verran kiinnitin huomiota, että tuossa blogisi otsikossa on kirjotusvirhe, siis tuossa mikä näkyy nk. tuossa välilehdessä sivun otsikkona. Puuttuu yksi t-kirjaain, kun nyt lukee että "kun haaveet muutuvat todeksi". En aiemmin oo hokannut, mut nyt vasta pisti silmiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjestas, niin puuttuukin!!!! Hei kiitos Sinulle todella paljon, kun huomasit! Olen kirjoittanut blogia kohta 2 vuotta ja en ole itse tätä koskaan huomannut! Täytyy korjata virhe heti kun pääsen koneelle!! :)

   Poista
 3. Kalamarkkinat oooh!! Oispa täälläkin tommosia, rakastan nimittäin kalaa:D Ois ollu nii mun kuppi teetä noi markkinat...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)