sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kesä(=reissu)vaateostoksilla.

Nähtiin eilen pitkästä aikaa ihanan kaasoni kanssa. Kai häntä voi edelleen sanoa kaasoksi, vaikka häät menivätkin jo? Juteltavaa meillä olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta neiti Olivia vei kaiken huomion eikä sen syvällisemmin ehditty juttelemaan. M on nähnyt Oliviaa viimeksi juurikin häissä, elokuun alussa ja olihan siinä paljon ihmettelemistä, kun O osasi jo istua kahvilan syöttötuolissa kuin vanha tekijä.

Tänään oli siis kaupunkipäivä. Ei sitten alkanut kovin hyvin tämä päivä. Noustiin sängystä suht myöhään ja siinä ei mitään, näin meni rytmikin mukavasti päivän suunnitelmien mukaan, mutta alkulähtö oli kivinen. Olin just laittanut Olivialle kaikki vaatteet päälle, kun kuului se perinteinen *prööpts* ääni sieltä pyllystä. Hyvä, ajattelin, saadaan kotona hommat hoidettua eikä tarvitse kaupungilla heti ensimmäisenä hoitoalustaa lähteä metsästämään. Kaikki vaatteet pois ja tyttö potalle. Jotain sinne tulikin, pyyhin luonnollisesti pyllyn ja  laitan matolle harson sekä Olivian pylly paljaana siihen. Lähden hakemaan 5 metrin päästä vessasta uutta vaippaa. Tulen takaisin olkkariin ja näen miten Olivia kierii omassa.. siinä itsessään. Valkoisella hapsumatolla.

Ensimmäinen ajatus oli, että ei ...piiiiiiiip. Toinen ajatus oli voi piiiiiiiip. Kolmas ajatus oli piiiiiiip. Nostin tytön, tarkistin ekana kädet ja suun, molemmat puhtaita. Sitten vaattet pois, pesulle, vaippa jalkaan. Hengitin syvään ja koetin olla mahdollisimman rauhallinen sanoen itselleni ääneen Olivia on pieni vauva, joka ei pysty pidättämään, hän ei varmastikaan tehnyt tuota tahallaan. 

Nyt on matto täynnä Vanishia, huomenna rullaan sen pois, täytyy jollain tavalla saada se putsattua, sillä nyt ainakin näkee, että porkkanaa on syöty..

Kaupungilla kahviteltiin ja pyörähdettiin yhdessä M:n kanssa muutamassa kaupassa etsien Olivialle alesta vaatteita reissuun. Myöhemmin käytiin vielä Olivian kanssa kahdestaan muutamassa muussakin liikkeessä ja tälläisä löytöjä tehtiin:

Omenamekko 3€, Newbie housut 9€ (huomasin vasta kotona huokean hinnan!)

Omenamekko on koossa 80, KappAhlin haaremit (74) on aivan ihanat - todella ohkaiset ja pehmoiset, kelpuuttaisin itsellenikin samanlaiset!KappAhlin mekko kooossa 86, 7€, en vain voinut vastustaa. AIVAN ihana. Pienemmät mekot näyttivät ihan tunikoilta, siksi isompi koko. Pitkähihainen ohut tunika (74), 5€

Lyhythihainen body ihanilla apinakuvilla (74), ~3€, ohuet housut (leggingsit?), ~4,5€, koossa 74

Jotain pientä siis löytyi, harvinaista kyllä, kaikki vaatteet on ostettu uutena. Olisin halunut käydä kirpparilla, mutta oli lauantai enkä aikataulullisesti oli ehtinyt niihin. Nyt kun lasken ja katson jo olemmassa olevat vaatteet sekä nämä läpi, voin ensi viikolla käydä kirpparilla täydentämässä. Eihän vaatteita voi olla koskaan liikaa? 

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Newbien vaatteet on kyllä todella ihania, olen ollut aivan hullaantunut niihin! Meidän mimmiläkin on vaikka kuinka ja monet Newbiet. Tuo ruusupaita/tunika on tosi kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mutta myös kalliita enkä ole sen vuoksi raaskinut ostaa aikaisemmin. Tää on eka Newbie muttei varmastikaan viimeinen! :)

   Poista
 2. Ei, ei vaatteita voi olla koskaan liikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. So true! :)
   Ja ainahan niitä voi säilöä seuraavall, jos kaikkia ei ehdikään käyttämään! ;)

   Poista
 3. Ihanan kesäisiä vaatteita! Ja jos multa kysytään, niin vaatteita EI todellakaan voi olla liikaa, mutta mieheni taitaa olla vähän eri mieltä asiasta :) Mä olen myös hamstrannut kirppiksiltä (ja vähän kaupoistakin) ohuita kesävaatteita matkaa varten. Eihän ne pienet vaatteet edes paina paljon ja mahtuuvat hyvin mukaan. Hitsi, teillä on kyllä tosi lähellä jo reissuun lähtö! Meillä vähän pitempään, mutta luulen että aika menee silti tosi nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millon teidä reissu olikaan? Kiva on kyllä ostella kauniita kesähepeneitä keskellä talvea! :)

   Poista
  2. Niinpä! :) Meillä on vielä reilu 4 viikkoa odottelemista jäljellä, mutta se tuntuu kyllä just nyt tosi lyhyelle ajalle.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)