perjantai 4. lokakuuta 2013

Kiekkujaiset 2013


Kerroin jo aikaisemmin, että ollaan lauantaina Olivian kanssa kantoliinamuotinäytöksessä malleina. Tapahtuma on siis Kiekkujaiset 2013, joka on Liekku Ry:n järjestämä. Ystäväni Suvi on Liekun puheenjohtaja :)


"Kiekkujaiset 2013 on Liekku Ry:n järjestämä kaikille avoin ja maksuton lapsiperhetapahtuma, joka järjestetään lauantaina 5.10.2013 Joensuun Tiedepuiston netWork Oasiksessa kello 9.30-15.00. (Länsikatu 15.)

Kiekkujaisissa on tarjolla opastusta ja tietoa kantoliinojen ja kestovaippojen käyttöön ja imetykseen liittyen. Kiekkujaisista löydät kantovälinekirppiksen, myyjiä ja näytteilleasettajia, vaihtotorin, lelukirppiksen ja paljon muuta. Lapsille kasvomaalausta ja muuta puuhaa.

Tapahtuman teemana on tänä vuo
nna kantaminen. Tarjolla onkin teemaan liittyen muun muassa luentoja ja liinailumuotia esittelevä muotinäytös. Perheen pienimmille tapahtumasta löytyy leikkipaikka. Koko perheen viihtyvyyden takaavat kahvion herkut.

Muutama vinkki Kiekkujaisiin

Varaathan tapahtumaan tarpeeksi käteistä, pankkikorttipäätteitä ei ole käytössä kaikilla pisteillä.

Pysäköinti on ilmaista Länsikadun varrella ja esim. raviradan parkkipaikalla. Hallitien pysäköintihallin hinta on 1 €/tunti / 5 €/vuorokausi. Kenttämiehentien pysäköintialue uimahallin vieressä on maksullinen, lauantaisin klo 8.00-15.00. Taksat ovat 0,20 €/tunti ja 3,00 €/vrk.

Tilaan pääsee vaunuilla. Kantaminen-pisteeltä voi myös lainata tapahtuman ajaksi ergonomisia kantovälineitä henkilöllisyystodistusta vastaan. Leikkipaikoille ja lorutuokioihin ei voi tulla ulkojalkineissa. Sisätossut voisivat olla kätevät ainakin lapsille.

Vaihtotorille ja lelukirppikselle tulevia lahjoituksia voi ilmoitella etukäteen osoitteeseen liekku@gmail.com

Kiekkujaisissa jäseneksi liittyneet ja jäsenmaksun maksaneet jäsenet saavat vuoden 2014 jäsenyyden samaan hintaan ja jäsenedut käyttöönsä jo tänä syksynä.

Tapahtumassa on ensiapupäivystys, tarvittaessa ota yhteyttä Info-pisteeseen3"


Edellinen teksti on kopiotu Facebookin tapahtumakuvailusta Kiekkujaiset 2013 ryhmästä. Jos siis asut Joensuuussa tai lähistöllä (miksei kauempaakin) niin huomenna ei muuta kun Tiedepuistolle viettämään mukavaa päivää muihin perheellisiin tutustuen sekä omaa tietoa kartuttaen erilaisista luennoista, joita on tarjolla. Vaihtokirppiskin kuulostaa mielenkiintoiselta!

Ohjelmarunko:

9.30. Ovet avautuvat
10.00-10.30 Sanarattaan lorutuokio
10.30-11.00 Kantoliinamuotinäytös

11.00-12.00 Luento: ergonominen kantoasento, Anni Almqvist
12.00-12.30 Sanarattaan lorutuokio
12.30-13.30 Luento: Vauvan ja vanhemman välinen vuorovaikutus ja kantovälineet sen tukena, Ruut Palviainen
13.30-14.00 Kantoliinamuotinäytös
15.00 Valokuvakilpailun voittajan julistaminen, Kiekkujaiset 2013 päättyvät

(muutokset ohjelmassa mahdollisia)


Huomenna nähdään, joensuulaiset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)