keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kiireistä loma-arkea!

Elossa ollaan! Mutta kamalan kiireisiä.
Päivi lähtee ensi yönä Suomeen ja me jäädään oman perheen kesken! :))) Ei siinä, oli tämäkin aika mukava, mutta kyllä sitä jo kaipaa oman perheen aikaa <3

Huomenna hoidetaan asioita ja pakataan ja perjantaina otetaan suunnaksi Bangkokin lentokenttä ja sieltä lentokoneen nokka kohti Krabia! Honeymoon on niin edessä! Ollaan sovittu puhelin+nettikielto matkan ajalle, joten siksi kirjoitan nyt pikaisesti, että sori, mutta minusta ei nyt taaskaan kuuluu varmaan viikkoon. Kun tullaan reissusta takaisin Pattayalle ja arki alkaa kolmistaan rullaamaan, yritän ohjelmoida blogin kirjoittamisenkin jokapäiväiseen päiväohjelmaan! :)



Ja vielä loppukevennykseksi! :)


Karina

ps. joulukin on vissiin kohta? joko teillä on lahjat ja tohinat päällä?

12 kommenttia:

 1. Outoa kyllä, mie en oo stressannu joululahjoista tai ylipäätään joulusta oikeestaan ollenkaan. Osa lahjoistaki vielä hankkimatta.. Tärkeintä on olla perheen kanssa, lahjoista viis :P

  Nauttikaa häämatkasta ja toisistanne!! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Noora! :)

  Mulla sama, en oo keksiny vielä muille kun äidilleni lahjan! Ehtiihän sitä.. :)

  VastaaPoista
 3. Itse odotan joulua hirmuisesti. Juuri tänään vanhemman pojan kanssa piparitalo tehtiin. Menettekö koko perheellä häämatkalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vähän ristiriitaiset tunteet joulun odotukseen, lämpimässä se on hieman erilaista, mutta ihan perinteinen joulu kyllä aiotaan viettää tänäkin vuonna. :)

   Häämatkalle mennään kadestaan, Olivia jää mun vanhempien luo Pattayalle, 5 yöksi, 6 päiväksi, apuaa! Luotan äitiini 110% mutta aaws, vähän jänskättää, miten pärjään ilman kullannuppua niin kauan! ja mitä tissit tykkää, kun joutuvat taas 6 päiväksi pumppuhommiin.

   Poista
 4. Ihanaa häämatkaa :)

  VastaaPoista
 5. Viimeinkin sain itteni tänne väännettyyn! ;)
  Mukavaa häämatkaa teille! <3

  VastaaPoista
 6. Eikö susta tunnu kauhealta jättää noin pientä vauvaa noin moneks yöksi? En tarkoita tätä mitenkään ilkeäksi kommentiksi,mut ite en pystyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sitä kieltämään, tuntui kyllä. En etukäteen ajatellut asiaa ja totuus ikävästä iski jo linja-autossa matkalla Bangkokiin. Eka päivi oli täyttä tuskaa, toisena tuli itku kyyneleineen kaikkineen ja kolmantena alkoi jo helpottaa, kun huomasi, että hei, täähän on ihan mukavaa vaihtelua olla miehen kanssa täysin kahdestaan. No neljäntenä päivänä tuli jo sellainen olo, että ei elämässä ole mitään ilman lapsia ja haluan Olivian luo. Viides päivä alkoi tuskaisesti Oliviaa ikävöiden, mutta puolessa välissä muuttui mukavaksi kun tiesi, että seuraavana päivänä pääse apinanpoikasen luo <3 hyvää tuo pieni ero teki, nyt tuntuu arki aivan ihanalta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)