sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Jaarittelua automatkalla.


Pahoittelen eilisiä pullaan tukehtumistapauksia ja liiallista silmien hierontaa! Se nyt oli sellainen pikainen lauantaikevennys. Mitäpä muutakaan sitä auton takapenkillä tekisikään, kun Olivia nukkuu ja mies ajaa :)

Olipa huippukivaa käydä miehen veljen perheen luona! Heillä on kaksi tytärtä, A täyttää toukokuussa 6 vuotta ja F on 8kk :) Olivia oli niin ihmeissään kun näki muita lapsia. Raukka oli Thaimaassa täysin eristyksissä muista vauvoista, eikä osaa vielä oikein ottaa kontaktia toisiin lapsiin. 

Huomenna kuitenkin korjataan asia, kun mennään Niinan luo kylään. Minulla on niin ikävä Niinaa ja hänen poikaansa!! Toivottavasti Olivia innostuu tutustumaan eikä vaan roiku minussa kiinni..

Me ollaan jo matkalla kotiin, Olivialla on ykköspäikkärit menossa eli saan taas uppoutua rauhassa puhelimeen ja blogeihin.

Puhelimesta puheen ollen, ostin iphone 5s:n ja voi että on taas kotoisa olo tämän kanssa. 4s:n mentyä rikki, käytin äitini galaxy s4, sen jälkeen vanhaa nokiaani c6:sta ja nyt todella olen taas tyytyväinen. Kai sitä on Applen aivopesemä uhri tai sitten tämä käyttöjärjestelmä on vaan minulle se yksinkertaisin ja parhain :) FaceTime puhelutkin onnistuu missä vaan ja on MummiUkkoEno puhelimen ruudussa, vaikka Thaimaassa vieläkin ovat. Oon vaan niin tyytyväinen tähän, en voi muuta sanoa! 

Oon muuten vieläkin ihan tukossa. Räkä valuu ja yskä repii kurkun. Pidentynyt jälkitauti? Olivia on jo onneksi kunnossa, vähän saattaa nenä väillä valuttaa, mut muuten on ok. Olisi kiva aloittaa huomenna urheilu, kun illalla olisi kuntonyrkkeilyä, tosin en varmaan räkäsenä sinne mene. 

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Laitoin sinulle spostia, koskien tärkeää asiaa! Toivottavasti luet sen piakkoin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, luin! Toteutan ensi viikon aikana postauksen aiheesta!

   Poista
 2. Heii,
  Ensinnäkin sulla on tosi kiva blogi :) varsinkin nuo matkapostaukset ovat itselle mieluista luettavaa kun meillä itsellä on pian matka sinne suuntaan 9kk:tisen kanssa:)
  Olisi kysymys.. Mites hoiditte pullojen pesun ym. Muut veden kanssa "lotrauksen"?:) keitittekö aina pullot ym. Muut? Pullovedessä vai johtovedessä? Juotitteko keitettyä vettä? Vai pullovettä?kiitos vastauksesta etukäteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos paljon palautteestasi! :) Kiva, että tykkäät!
   Joitakin yksittäisiä matkapostauksia on vielä tulossa, olen viivytellyt niitten kanssa, koska olen ajatellut, että ketään ei kiinnosta ne! Onneksi tulit sanomaan päinvastaista! :)

   Pullot ja nokkamukit me pestiin ihan tipalla astianpesuainetta ja johtovedellä, Keitettiin johtovedessä noin joka toinen päivä. Meillä ei imetyksen vuoksia kovin paljon pulloja harrastettu, joten päästiin siinä asiassa todella helpolla.

   Juomavedeksi annoin Olivialle keitettyä pullovettä. Jos en ollu muistanut keittää, niin silloin tällöin sai suoraan pullovettä. Äitini arvosteli mua kovin sanoin, kun annoin pullovettä, pitää kuulemma kaikki vesi keittää, mitä vauvalle antaa..

   Kysele ihmeessä ihan mitä vaan mieleen tulee! Yritän saada ne keskeneräisetkin matkapostaukset piakkoin ulos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)