perjantai 24. tammikuuta 2014

Julki-imetys HAASTE Sinulle!

Eilinen julki-imetys tekstini sai niin paljon positiivista palautetta, että päätin nyt HAASTAA kaikki imettävät bloggaajaäidit laittamaan itsestään julki-imetyskuva.

Jos sinulta ei tähän hätää löydy sopivaa kuvaa, niin seuraavan kerran kun imetät julkisella paikalla, pyydä seuralaistasi nappaamaan sinusta kuva ja julkaise se blogissasi. 

Laitathan linkin tänne kommenttiboksiin! Ja omia kasvoja ei ole pakko näyttää, jos kirjoittaa muutenkin anonyymina! :)

Tehdäänkö tästä yhtä iso juttu kuin oli Beautiful body haaste?  Rintaruokittujen lasten kunniaksi <3 

Hassu yhteensattuma muuten, että juuri eilen uutisoitiin ruotsalaisesta äidistä, jonka imetyskuva oli poistettu Facebookista ja hän latasi joka päivä taas uuden tilalle. Luin uutisen vasta äsken, joten oma postaukseni ei liity millään tavallaan tähän, vaikkakin hyvään saumaan tuli! 

Tätä haastetta saa ja pitää jakaa, toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan :) itse lähden tähän tällä kuvalla:                                                                   Karina

22 kommenttia:

 1. Kaunis kuva, ja kiva haaste! Musta ei taida olla mitään julki imetyskuvaa, mutta sitten heinäkuussa nappan sellaisen ja toteutan tämän haasteen hieman myöhässä ;)

  VastaaPoista
 2. pitääpä plärätä kuvat läpi löytyskö kuvaa, mut jos ei niin täytyy semmoinen napata jos tilaisuus tulee! :) mut ehdottomasti mukana heti kun voin! :)

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava idea! Osallistuisin jos imetystaival olisi ollut pidempi ja olisi jotain kuvia.. :) Kaunis kuva!

  VastaaPoista
 4. Oon hengessä mukana! Musta ei olisi imettämään julkisesti mutta pisteet kaikille jotka siihen pystyy! :)

  VastaaPoista
 5. Go girl! ;) Jos olis blogi ni laittaisin! Ja ihana tuo kuva, vitsi sä oot kyllä ollu niiin kaunis morsian! <3

  VastaaPoista
 6. Mulla on vielä pari kuukautta ennen kuin imetyshommiin pääsen, mutta ihan mahtava idea! Osallistun haasteeseen sitten aikanaan vähän myöhässä :)

  VastaaPoista
 7. Voi, kiitos haasteesta mutta valitettavasti mun imetys tyssäsi muutamaan viikkoon:(
  Asia surettaa edelleen kovasti.. Toivottavasti kaikki muut imettävät äidit nauttivat munkin puolesta, imetys on yksi hienoimmista asioista äidin ja vauvan välillä <3

  VastaaPoista
 8. Kaunis kuva! Ja mun mielestä kaikkien jotka voi niin kannattaa tähän osallistua! :) Meillä kun Milja on pullolla ollut aina, en voi, mutta jos voisin OSALLISTUISIN heti!

  VastaaPoista
 9. No yritetäänpä napata! Harvoin missään ulkona imetän, mutta kuvaa vartenhan on iha pakko;D Mä voin imettää joo julkisesti, ei haittaa vaikka kaikki näkis mun ruokapussit haha. Kävelinhän mä tänään uimahalliinkin tissit paljaana!:D

  VastaaPoista
 10. Ehdottomasti mukana jos vain tajuan ja muistan ottaa kuvan seuraavalla kerralla kun imetän julkisesti :) näin siis teen, oikeastaan ihan missä vain, kauppakeskuksissa, ravintoloissa, kylässä, kahviloissa... siinä ei ole mitään hävettävää !

  VastaaPoista
 11. Ihanaa kun olet näin hyvän asian puolesta liikkeellä! Upea kuva.! :)

  Mulle henk koht imettäminen on ollut aina ujo juttu, tein sitä aina piilossa :D Muutama imetyskuva löytyy, ehkäpä julkaisen jossain vaiheessa? Jos pääsisin seuraavan lapsen kohdalla tästä ujotisseydestä eroon :D

  VastaaPoista
 12. http://mutsimatskua.blogspot.fi/2014/01/mina-imetan-sanotte-mita-sanotte.html

  Tässä minun vastaukseni haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 13. Onpas uhmakas ilme, haha! Hyvä haaste :)

  VastaaPoista
 14. On kyllä kaunis imetyskuva! Meiltä ei valitettavasti löydy moniakaan imetyskuvia, kun homma loppui niin lyhyeen mikä harmittaa suuresti. Täällä ollaan kuitenkin julki-imetyksen puolella näin henkisellä tasolla. Mahtava haaste. :)

  VastaaPoista
 15. En ihan onnistunut vastaamaan haasteeseen, mutta kirjoitinpa sitten senkin edestä: http://www.lily.fi/blogit/mina-ajattelen-tanaankin/nalka :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)