maanantai 6. tammikuuta 2014

Otsikko ilman otsikkoa.

Viimeinen viikko. 
Ajankäyttö on tällä hetkellä niin huonolla mallila, ettei tee edes mieli kirjoittaa.
Silloin kun olisi aikaa - nukun. Koska Olivian yöt ovat alkaneet olemaan yhtä tuskaa. Viime yönä hän heräsi 1,5 tunnin välein. Valvoi 04.30-6, nukkui mun päällä 6-8 ja voitte arvata olinko aamulla väsynyt.
Käytiin kuitenkin Pattayan water underworldissa tänään, katseltiin kaloja, Olivia tykkäsi kovasti. Tekisi niin mieli kirjoittaa aiheesta nyt enemmän ja lisätä kuvia, mutta mies katsoo koneelta leffaa ja ipadissa ei ole kuvia. Ehkä sitten joskus. Niin paljon on ideoita toteuttamatta, tekstejä kirjoittamatta.. Milloin? :(

3 kommenttia:

 1. Sitten täällä harmaassa Suomessa. Älä stressaa! :)

  VastaaPoista
 2. Onko Olivialle hampaita tulossa? Kuullostaa nimittäin katkonaiset yöt tosi tutuilta! Meidän neiti (kohta 10kk) kiukutteli päivät ja nukkui huonosti yöt. Sitten huomattiin että ylhäälle oli puhjennut kaks hammasta kerrallaan. Kiukuttelua kesti noin viikon. Nyt on taas tyttö oma reipas itsensä :)
  Tsemppiä kovasti öihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta, en olekaan muistanut tarkistaa ylähampaita muutamaan päivään! :) viime viikolla kokeilin eikä tuntunut mitään, ei turvotusta tai muuta, alhaallakin on nököttää vaan kaks ihanaa valkostta legoa :) mutta se kyllä selittäisi huonot yöt, päiväkitinän ja ruokahaluttomuuden välillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)