keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Thaimaa special: Underwater world, Pattaya

Underwater world Pattayalla sijaitsee Sukhumvitin tien varrella. Sijanti on hieman hankala, sillä sinne mennäkseen täytyy ottaa oma taksi. Siis jos on liikenteessä vauvan ja vaunujen kanssa. Kahelleen, me oltais menty kahdella 10 bathin taksilla ja kävelty parisataa metriä. Mutta vauvan kanssa se ei olekaan niin helppoa. Meiltä sinne ajoi noin kymmenisen minuuttia ja matka maksoi 300 bathia eli tän hetkisellä kurssilla (1 euro on 44,75 bathia) noin 6,70 euroa. Suomeen hintaan siis edullinen, mutta paikalliseen hintatasoon ajateltuna aika kallis. Mulle se ainakin tuntui kalliilta. Myös sisäänpääsyn hinta oli korkea, 500 bathia per aikuinen!

Odotimme merenalaiselämältä paljon, ehkä jopa liikaakin, sillä pettymys olikin sitten suuri. Olin päässäni kuvitellut paikan paljon isommaksi ja mielenkiintoisemmaksi. Edessä oli kuitenkin vain muutama tunneli, jossa kaloja sekaisin samassa isossa "akvaariossa". Medusaosasto oli erikseen, mutta ei sekään ollu meidän makuuhuonetta isompi.

Olivia kuitenkin tykkäsi katsoa kaloja ja osoittelikin niitä ahkerasti pienellä sormellaan <3 vaikkei hän vielä asiasta paljon ymmärrä eikä varmastikaan mitään muista, niin se hetki oli kuitenkin siinä tärkein ja Olivia näytti todella viihtyvän.

                                               Ruokaa, anna mulle nainen ruokaa!


           Turistit siis ruokkivat kaloja TUTTIPULLOILLA. Olivia katsoi ihmessään..äiti myös.


                                                              You talkin´to me???Pusi pusi. En tosin ois pussanu tätä alempana olevaa...vaikka mun mielestä se on omalla tavalla tosi                                                                           nätti kala
                                                         Kirahvin ja kalan lapsi?                                        Rohkea neiti yritti silittää kalaa lasin läpi :)

Lopulta Ollille tuli väsy ja neitokainen kömpi äidin lämpöön päiväunille <3


Karina

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)