lauantai 1. helmikuuta 2014

7 asiaa, joita ei kannata sanoa ääneen..

..ennen kuin sinulla on omakohtaista kokemusta vauva-arjesta! 


 • Meidän lapsi tulee nukkumaan omassa sängyssään, ei meillä tuu olemaan mitään perhepetiä. Joo ja kukahan on sit se iilimato, joka liimautuu minuun öisin kiinni, siinä kello kahden paikkeilla?


 • Mä ostan  kaikki vaatteet kirpparilta, ei noin pienelle kannata hankkia uutena. Mmm... Pitäähän jonkun ostaa ne uutenakin, jotta kirppareilla olisi tavaraa myynnissä? Nimim. odottelen Polarn O.Pyretin ja Pomp de luxin paketteja..hiton alennusmyynnit!

 • Tulen käymään vaunulenkillä vähintään viitenä päivänä viikossa.. Mmm..toivossa on hyvä elää!

 • Me tullaan käymään salilla yhdessä koko perheenä,  tyyliin heti kun tikit ovat tippuneet, vauva vaan sitteriin mukaan .. Aivan ... ja monestiko olen käynyt salilla viimeisen 10kk aikana? null, zero. Eli siis nolla.

 • Me ei sitten tulla ostamaan Olivialle mitään kävelyä edistäviä apulaitteita.. Eri asiahan se on jo ukki ostaa sellaisen? (oli vain Thaimaassa vähän aikaa käytössä)

Me ei ainakaan anneta Olivian katsoa telkkaria ennen kuin se on vähintään parin vuoden ikäinen.. Eihän Kaapon katsominen iPadilta ole sama asia, eihän? • Miten näillä on aina noin paljon tavaraa? Niillähän on vaan kaks lasta ja ne on vaan kaksi yötä... Voi sitä tavaran määrää varsinkin alussa kun matkattiin vanhempieni luo. Oli vaunut, sitteri, leikkikaarimatto, kantoliinoja, vaatteita, harsoja, vaippoja, varavaatteita, varavaippoja, itkuhälytin jne jne jne. Viiden istuttavaan autoon ei mun ja Olivian lisäksi enää mahtunut ketään.
Mummin sylissä <3Tuleeko teille mieleen, mitä olette raskaana ollessanne sanoneet, mutta todellisuus onkin ollut muuta? Ainiin ja vielä ekstrakohta: En tule julksaisemaan Oliviasta kasvokuvia blogissani.

Karina & Olivia <3

14 kommenttia:

 1. Parikin kohta.... Olisit nähnyt kun lähdin vajaa viikoksi 4h junamatkan päähän alle 5kk vauvan kanssa, se tavaran määrä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vain kuvitella! Nyt pääsee jo huomattavasti pienemmällä tavaramäärällä, mikä helpotus! :)

   Poista
 2. Mekin puhuttiin, että perhepeti, no way! Siellähän se poika nukkui puolivuotiaaksi ja nyt opetellaan taas omaan sänkyyn ja huoneeseen.

  Toinen, mistä höyrysin, oli että "meillä ei sitten mitään hissutella, vaan lapsi saa tottua nukkumaan niin, että me eletään normaalia elämää iltaisin." Pyh! :D Nyt kun poika meni omaan sänkyyn ja huoneeseen, täällä todellakin hipsitään villasukat jalassa ja telkkari likimain äänettömällä sen jälkeen kun se on nukahtanut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo unohtui kans! Mä kuulutin kans, että meillä ei sitten hiljaisuudessa nukuta vaan aina radio tai tv päälle, että tottuu melussa nukkumaan - ja itse asiassa O nukkuukin melussa hyvin. Kotona vaan usein unohtuu ja aika hiljaista täällä on. Äskenkin sanoin miehelle, ettei voi imuroida alakerrassa kun Olivia nukkuu yläkerrassa :D

   Poista
 3. Haha! :D Mä oon hoitanut lapsia aikoinani niin paljon, että tiesin olla vannomatta mitään :D Tai no, oon mä vähän vannonut, että lasten terrorismiin mä en taivu. Ja vasta kerran oon joutunut jättään ruokaostokset kesken, kun en pienellä uhkailulla saanut uhmista ruotuun... Mutta kuria nyt tietty joutuu pitämään, vaikkei sitä olis vannonutkaan etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ajatellut taipua terrorismiin! :D will see!

   Poista
 4. Niin ne ajatukset vaan muuttuu! :D Itse sanoin, että en tule imettämään yli puolivuotiaaksi, sehän on aika ällöttävää jo, kun lapsi on sitten jo niin iso. No tuo minun pikkuvauva on nyt yli 8kk ja edelleen imetän. :) Kaverini jo kyselikin minulta, että kuinka kauan vauvoja imetetään.. Ilmeisesti alkaisi hänen mielestään jo riittämään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä oon sanonut imettäväni vuoden, eli enää alle kaks kuukautta jäljellä! En voisi kyllä kuvitellakaan lopettavani vielä! :)

   Poista
 5. MITÄ onks tuos yhes kuvassa sun oma äitis????? Herranjesta miten nuoren näkönen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mun äiti! :) täytti elokuussa 50, mut meillä on hyvät geenit!

   Poista
  2. woot! Pistin miehenkin veikkaamaan ikää (kertomatta, että on kuvassa olevan lapsen isoäiti, peitin tekstin) niin hänkin veikkas 35-40v. niin kuin minäkin olisin veikannut ilman kuvatekstiä ;)

   Poista
  3. ihana, minäpä välitän kohteliaisuudet äidilleni, ilahtuu varmasti :)

   Poista
 6. "Lapsi ei tarvii paljoa leluja".:D Noh..oot nähny meijän olkkarin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nooo, vois niitä olla enemmänkin! :D eli ei hätää vielä ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)