torstai 6. helmikuuta 2014

Flunssainen huippuviikko.

Mulle on tullut huono tapa kirjoitella postauksia word padilla koneelle ja unohtaa ne tekstit kansioon. Kun seuraavan kerran yritän katsella, jos siellä olisi jotain mielenkiintoista kesken, niin ajakohtaisuus on mennyttä ja teksti lentää roskakoriin.

Meillä on aika huippuviikko takana, vaikkakin ollaan oltu sunnuntaina lähtien kahdestaan ja Olivian flunssa uusiutui heti alkuviikosta. Räkää valuu ja yskä tuntuu olen karhea ja kivulias. Niina tuli poikasensa kanssa meille tiistaina yökylään (omalla vastuulla!) ja tänään sainkin kuulla, että kirkasta räkää nyt sielläkin. Harmi, en ois uskonu, että tarttuu, mut toisaalta, antoihan M aika mojovan lähtöpusun Olivialle :)

Meillä oli äärimmäisen mukavaa äiti-lapsi aikaa. Lapset eivät vielä sulassa sovussa osanneet ihan aina leikkiä, mutta jollain tavalla leikkivät kuitenkin. Sama lelu oli tottakai aina pop ja ruokapöydässä vaihdettiin niin leivänpalasia kuin lusikoita ja maissinaksuja. 

Käytiin porukalla kalatukusta ostamassa kuhafileet, paistettiin ne voissa ja syötiin perunamuusin ja salaatin kera. Lasten nukahdettua saunottiin ja vietettiin äitien iltaa :) Oli todella mukavaa.Tälläisiä yön yli kestäviä vierailuja lasten kanssa tulisi harrastaa enemmän.

Eilen haettiin postista Polarn O. Pyretin paketti, mutta sovitukseen asti eivät vaatteet ole vielä päässeet, sen verran räkäinen on ton neidin nenä vaikka kuinka sitä pyyhkisi minuutin välein. Mutta ihania vaatteita, en voi kieltää! Ja tuntuvat hyvänlaatuisilta.

Vauvajumppa jätettiin räkätaudin vuoksi välistä. Kivempi muille ;)

Tänään ollaan vietetty perinteistä kotipäivää. Olen laittanut ruokaa, lämmittänyt uunia ja leikkinyt Olivian kanssa. Ihanan rentoa ja kiireetöntä. 

Ihan niinkuin Thaimaassakin oli...ikävä lämpöön.


Karina

4 kommenttia:

 1. Jos alkaa pieni räkänenu mennä tukkoon, niin suosittelen laittamaan Vick VapoRubia nenäliinan sisään ja sit taiteltu nenäliina esim. yöpaidan selkäpuolelle ihoa vasten. Sitä voidetta kun ei saa noin pienen iholle levittää, niin toi on paras keino saada se voide lämpenemään ja niin siitä leviää hengitystä helpottavia huuruja koko unien ajan. Täällä pidetään kans pientä flunssaa, tosin tällä pikkukakkosella on flunssa ollut n. kerran kuussa, joten tuttua huttua on jo... Pikaista paranemista teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos vinkistä, täytyy ottaa käyttöön,jos tukkoisuutta ilmenee!

   Paranemisia myös teille! :)

   Poista
 2. tais olla muutama muukin kipeenä, meitä oli nimittäin KOLME vauvajumpassa :D kerkesin jo luulla että koko jumppa on peruttu... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vain kolme! No oli teillä sit tilaa pyöriä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)