keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Pusutytön pussaushetki

Mua niin harmittaa, kun en ehdikään kirjoittelemaan tänään muuta kuin tälläisen lyhkäisen pätkän :(

Hirmu kiireinen päivä on takana, kaikki keskiviikot tuntuvat olevan aina niin täyteen buukattuja, et ne on samalla sekä huippupäiviä, että huippuraskaita päiviä.

Aamu alkoi puoli kahdeksalta, en olisi mitenkään, millään, jaksanut nousta (johtuen siitä, että luen blogeja puolille öin), mutta Olivia oli sitä mieltä, että noustava on.

Puoli 11 laitoin neidin päiväunille ja kuvittelin tekeväni kotitöitä, kun hän nukkuu, mutta puolen tunnin päästä alkoi kuulumaan itkua, joten menin rauhoittelemaan ... Ja nukahdin itsekin. Herättiin siinä varttia vaille yks sitten.

Kiireellä lappasin yhdellä kädellä sosetta Olivialle ja toisella (liian) pippurista peruna-makkarakiusausta itselle. Vaihtaessani vaatteita itseltäni, seurasin samalla pusutytön pusutuokiota itsensä kanssa.


                       Ihana <3

Kiirehän meillä oli ystäväni luo kyläilemään ja sieltä vauvajumppaan :)Ihan kiva tunti oli, tosi Nellabella Nooran kanssa mietittiin, että olisi hyvä, jos ohjaaja ottaisi ensi kerralla nuken sijaista 8kg kahvakuulan ja heilauttelisi sitä ilman taukoja.. Taidan ensi kerralla ehdottaa! Oonko ilkeä?

Jumppailun jälkeen käytiin vielä Sokoksella etsimässä miehelleni hääpäivä/ystävänpäivälahjaa. Olin jo päättänyt ostavani kylpytakin, mutta ei tietenkään ollut oikeaa kokoa juuri siitä mallista, jonka olisin halunnut :( päätettiin lopulta, että annetaan toisillemme aineettomat lahjat. Mulla on jo vaikka mitä mielessä! Täytyy huomenna vähän askarrella :)

Olivian nukahdettua vedin vielä 30km spinningtreenin ja vatsat/selät.


Siinä meni 619 kaloria! Huhu!


Tais tästä sittenkin tulla ihan normipostaus vaikka puhelimella näpyttelen, öitä!

Ainii. Mä vastailen kaikkiin kommentteihin heti kun ehdin!! Aika on aika kortilla :/

           Karina


6 kommenttia:

 1. Huh, mistähän sitä saisi itsekin motivaation salijumppailuun.. Tai ehkä ennenkaikkea aikaa? Ihana pusutyttö siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän parhaani mukaan motivoida sinua! :)
   Aika on varmasti se haastavin asia, sama se on mullakin, siksi mun treenailut meneekin yleeensä klo 21 jälkeisiksi, no pääasia, että tulee tehtyä :)

   Pusutyttö kiittää <3

   Poista
 2. Mäkään en löytänyt miehelleni sitä ystävänpäivälahjaa, jota lähdin hakemaan. Pah! Mutta onneksi oli plan B mielessä.

  Ihana tuo pusutyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vaikeeta, kun päättää minkä ostaa ja sit sitä ei saakaan! Mulla ei valitettavsti ole plän biitä :/

   Poista
 3. Siellä ollaan kyllä pian niin timmissä kunnossa tuolla vauhdilla! :D Hyvä, että innostusta löytyy! Pitäisi itsekin lähteä johonkin vauvajumppaan, mutta on varmaan kaikki tainneet alkaa jo tammikuussa.. Ihana pusutyttö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meidän vauvajumppa on aika..öhm..lepsu, siellä ei paljon kaloreita polteta, mutta sosialisoitumisen vuoksi niin kiva paikka! :)
   Ainakin meilläpäin on keväälläkin alkavia ryhmiä, kannattaa ottaa selvää, jos teilläkin olisi!

   Ja pusutyttö kiittää ja lähettää pusuja myös sinne! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)