perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ensiaskelkengät.


Nyt on neidillä ensiaskelkengät! Ollaan jo pitkään puhuttu, että pitäisi ja pitäisi ja tänään vihdoin mies oli vapaalla ja pääsimme koko perheen voimin kaupunkiin ja KooKenkään :)

Katselimme ensin Prisman tarjontaa, mutta päädyimme KooKenkään, sillä halusimme ammattilaisen opastuksen ja avun.

Tässä ne on:
Superfit, koko 20, 59,90€ KooKenkä

Olivian jalka on kuulemma melkein 19 kokoa, joten 20 oli myyjän mielestä oikea vaihtoehto, ei liian iso eikä liian nopeasti liian pieni.

Itse tykästyin niihin ensisilmäyksellä, aaaaivan ihanat. Ja mies taisi tykätä kans sillä kun yleensä kaiken kalliin pitää olla neutraali, jotta menee joskus ehkä pojallekin, niin tällä kertaa sain valita mitkä tahansa ja mies sanoikin, että mahdolliselle pojalle ostetaan sitten omat. :)

Lastenkengät ovat mulle vielä toistaiseksi uusi alue, mutta näin ensituntuma näihin on hyvä. Olivia tykkää pitää niitä jalassa, ottaa entiseen malliin ensimmäisiä askeliaan ja seisoo pidempään kuin koskaan ennen! 

Näillä mennään :)


10 kommenttia:

 1. Minuu vähän jäi mietityttämään, tuliko Nellalle liian isot kenkulit! Niissä on niin hurjasti kasvunvaraa. Mutta kaks eri myyjää ehdotti tuota kokoa, joten kai se on uskottava! Villasukkaa vaan väliin.

  Nuo on kyllä ihanat, Nellaki tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä turhaan mieti, jos myyjät ollu sitä mieltä, niin eiköhän ne ole ihan oikein :)
   Nellalla on vaan vähän isompi jalka! Mua taas jäi mietityttämään, että tuliko meille sitten liian pienet? :D Toivottavasti menevät vielä sykskyllä!

   Poista
 2. Ihanat! Meilläkin tytöllä oli pinkit kengät, joissa tummemman pinkkejä kukkia :D Pitäähän sitä välillä ostaa jotain hörsylöitäkin!

  Pojalla kengät on tylsät mustat (tosin sähkönsinisillä yksityiskohdilla), koska löydettiin sopivat alesta joskus alkuvuodesta. Tajuttiin tälläkertaa ostaa kevyemmät kuin viimeksi ja hirmu hyvin ukkeli niillä viipottaakin jo pitkin pihoja. Ja meidän jättiläiselle meni nippanappa koko 22, ostetaan sit vähän vielä keväämmällä jotkut kesäiset 23:set! :)

  Uskomatonta miten aika kiitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitäähän ne tytöllä olla kauniit kengät!

   Se on kyllä hyvä, kun osaa kokemusta ennakkoon katsella alesta noita lasten asioita, mulla on kun on ensimmäinen lapsi, niin pikkuhiljaa opin, mitä ja milloin kannattaa ostaa :) Esim ensi talven haalari on jo jemmassa! :)

   Hurjan isoja kokoeroja noilla lapsukaisilla, mut niinhän se on kaikessa, vaatteissa ja kehityksessä!   Poista
 3. Ihanat kengät! :) ja kengät kannattaakin jokaiselle lapselle ostaa uutena, jottei jalka muotoudu väärin. Minä ostin superfitin sandaalit kesäksi ja vielä oli kasvuvaraa. Kuinkahan nopeasti näiden pienten jalat kasvaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat on! :)
   Tuosta kenkien uudelleekäytöstä seuraavalla lapsella asiasta juttelin myyjän kanssa ja hän sanoi, että totuushan on se, ettei ne ensikengät tuolla käytöllä mikskään mene, koska ovat laadukkaat, joten ei ole ihan pakko aina uusia ostaa, jos säilyvät hyväkuntoisina. Sanoi kyllä perään, ettei ollu nyt myyntipuhe todellaakan, vaan totuus,, mutta tottakai oon samaa mieltä, että mieluummin uutena tuollainen asia, kun vahingossa sitten huonot kengät seuravaalle!

   Poista
 4. Ihanat kengät :)

  Meillä on tytöillä ollut Kavat- merkkiset kengät... Kenkäkaupasta nekin ostettiin, koska jotenkin nuo ensiaskelkengät on niin tärkeät, että niihin saa ollakin ammattilaisen opastus niin tulee varmasti hyvät. Pitäisi kai muistaa tämä ja kiinnittää jalan hyvinvointiin huomiota jatkossakin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni! Kävin tutustumassa sun blogiin ja liityin lukijaksi, sulla on kivoja tekstejä! :)

   Mä oon kans sitä mieltä, et ensikengät varsinkin tulisi valita ammattilaisen kanssa, jatkossakin olisi toki hyvä käyttää laatua! Oon ite tosi huono pitämään kengistä huolta, mun kalleimmat kengät on nahkasaappaat, toiset maksoi 199€ ja toiset 138€ ja kohtelen niitä kuin 29 euron Anttilan tarjousbootseja :/ pitää skarpata kyllä omissa kengissäkin!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)