tiistai 29. huhtikuuta 2014

Fitmom 10/15

Ei ole taaskaan mennyt viikko ihan putkeen, ei treenien eikä ruoan osalta. Muutama hassu vaunulenkki, mielikuvitusharjoituksia vatsalihastreeneistä ja paljon (liian) hyvää ruokaa. Ainiin haravoinhan mä viime viikon maanantaina 6 tuntia. Paino oli varmaan neljän päivän ajan 67,3 kg mutta tottakai punnituspäivänä piti vähän nousta. Tosin en tuijota vaakaa enää samalla tavalla, kuten  jo viime viikolla tästä aiheesta kirjoitin.

     Fitmom 10/15 mitat:

Paino 68,2 kg (-1,0 kg)
((Muutos viime viikosta +0,4 kg))
Rinta 94 cm (-)
Vyötärö 72,0 cm (-1,0 cm)
Napa 82,5 cm (-2,5 cm)
Lantio 94 cm (-)
Reisi vasen 55,5 cm (-1,5 cm)
Reisi oikea 55,5 cm (-1,5 cm)


Olisi kiva sanoa, että tällä viikolla ei voi kun parantaa ja nousta tästä suosta, mutta valitettavasti ei taida onnistua. 

Mulla oli aamulla tulkkauskeikka, jonka jälkeen ajeltiin Olivian kanssa ystäväperheen luo kylään, siellä vierähti nelisen tuntia. Kotona aika meni yllättäen juosten eikä salille ollut missään vaiheessa edes mahdollisuutta lähteä.

Huomenna mulla on aika kampaajalle!! Vuosi sitten oon viimeksi köynyt, hups. Päivän ohjelmassa on myös leikkimökin perusteellinen siivous, toivottavasti aurinko paistaa!

Vappupäivänä ois tarkoitus mennä Joensuuhun vapputorille, pe ja la menee täysin töiden parissa, olen tekemässä Sokoksella hajuvesipromoja. Missä vaiheessa sitä enää salilla kävisi, kun perhettäkin haluaisi nähdä?

Tällä viikolla oli tarkoitus ottaa Vilperi kuvat. Ja tehdä esittelypostaus.. Mutta millä ajalla? 
Ensi viikon en ole täällä päin ollenkaan, mutta siitä myöhemmin.

Taitaa aikapula nyt iskeä tänne :/ ois työraporttejakim tehtävänä! Oivoi.

Karina


4 kommenttia:

 1. Täällä on vähän samat fiilikset, tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh, oisko kevät syyllinen! Paljon tekemistä ja samalla myös pienetä kevätväsymystä ;/ tsemppiä sulle kans!!

   Poista
 2. Nyt vielä kaikkien kiireiden keskelle uusi lukija heittää blogihaasteen :D ei paineita, osallistua voi joskus myöhemminkin kun on rauhallisempaa :) haaste löytyy: http://pienetonnenhetket.blogspot.fi/2014/05/minut-on-haastettu.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)