tiistai 1. huhtikuuta 2014

Fitmom 6/15

Nyt on takana hurjan kova treeniviikko. Motivaatio oli huipussaan ja salille oli kiva lähteä. Ylitin myös itseni - kävin reilun 10 kilometrin vaunulenkillä! Yksin (Olivian kanssa) ja aikaa meni vain 1,5 tuntia! Minä, joka inhoan lenkkeilyä, niin juoksemista kuin reipasta kävelemistä. Se ei vaan koskaan ole ollut mun juttu. Mut jestas sentään, mikä OLO oli sen lenkin jälkeen!


Heiaheian mukaan urheilin viikon aikana kuusi kertaa, yhteensä 7 h ja 45 min. Se on 129% viikkotavoitteestani! (Tavoite on 6h/vko).

4 kertaa kuntosali
2 kertaa vaunulenkki

Fitmom 6/15

Mitat:

Paino 69,2kg (-)
((viime viikosta +0,8kg))
Rinta 94 cm (-)
Vyötärö 72,5 cm (-0,5cm)
Napa 83,5cm (-1,5cm)
Lantio 94cm (-)
Reisi vasen 55,5cm (-1,5cm)
Reisi oikea 56,0cm (-1,0cm)

Paino oli sit pomsahtanut "kunnolla" ylös. Noo, en ota stressiä, sillä mittanauha näytti kuitenkin, että vyötärö ja reidet ovat taas kaventuneet, joten en ala sen enempää itkemään asiaa. Ehkäpä sit ensi viikolla tippuu taas vähän. 0,8kg on kuitenkin niin pieni muutos, että joskus riittää, kun käyt kunnolla vessassa ja paino tippuu jo puoli kiloa.

Tämän viikon tavoitteena on käydä ahkerasti salilla ja ainakin kerran lenkillä. Koska ollaan viikonloppu pois kotoa, pitää joko soveltaa ja tehdä kotitreenit tai sitten mennä salille siellä missä ollaan :)

Viime viikon SaliSelfie:


Pylly, missä olet? Come to mama!

Viikon lenkkikuva:


Parhaassa seurassa <3 500m takana, 9,5km edessä.

Ja viikon surkein ateria:Tänään pitää mennä ehdottomasti salille,

ciao!


Karina

6 kommenttia:

 1. Hienosti olet liikkunut! Minä taas olen enemmän kävelijätyyppi. Varmaan, kun pitkään on ollut koiria, joten lenkkeilystä on ollut "pakko" tykätä. Salille taas ei millään viitsi koskaan lähteä, ja siellä ollessa olen ihan hukassa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaani mukaan olen yrittänyt! Kyllä se välillä on aikamoista itsensä kanssa kamppailua, kun mies tulee töistä esim klo 18.30 ja pitäisi itse mennä salille, kun takana on jo lähes 12 tuntinen "kotityöpäivä". Sit kun sinne salille pääsee, niin ei ole enää mitään ongelmaa motivaation suhteen :) Mutta se lähteminen!!
   Sama juttu oikeastaan lenkkien kanssa. Ajatuksena --nooooottt. Ei kiitos. Mutta, jos on seuraa miehestä tai kaverista, niin ihan eri asia!

   Poista
 2. Käykö salilla yksin, eli jääkö mies kotiin Olivian kanssa? Neljästi viikossa on kyllä aika kova ja hieno saavutus. Ehkä itsekkin kun jättäis kaikki muut menot pois, niin jos tuo mies jonkun kerran suostuis siihen, että oon illat salilla... :P

  Painosta ei kannata stressata, kun oot noin paljon kerralla liikkunu, niin lihaksiin kertyy maitohappoa, eli "turvotusta", mikä näkyy sitten pari päivää painonnousuna.Kuten itse sanoit, niin jo pelkkä vessassa käynti vaikuttaa painoon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn, mies on sanonut, että niin paljon kuin vaan haluan urheilla, niin hän ei tuu koskaan rajoittamaan :) Ja hän on niin paljon töissä, etttä on mielellään tytön kanssa kahdestaankin joskus, joten hyvällä omatunnolla voin käydä :)

   Helpommin sanottu ku tehty :D Tänään ois taas Fitmom viikkokatsauspostaus kirjoitettavana ja aamupaino oli taas se sama 69,2 eli se millä aloitin ja se mikä on nyt toista viikkoa sama. Argh. Mutta niin kuin sanoit, lihakset on turvoksissa ;) Pitää uskotella itsellensä joka päivä tuota!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)