keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Ulkoilua ja pihatöitä taaperon kanssa.


Mitäs meidän arkeen kuuluu?

Hyvää. Ollaan oltu paljon ulkona, sillä aurinko on hellinyt meitä urakalla.
Ulkona on kiva kiikkua, 


naapurin kissaa on ihana silittää, 


äitin aputyttönä on kivaa olla <3
Ja haravoitua lopputulosta on ilo katsella.

Haravoin maanantaina lähes kuusi tuntia, yli 2000 neliötä. Itse ja yksin.
Sisällä ei siis paljoa ehditä olemaan, mutta silloin kun ollaan, niin AINA pitää olla jotakin päässä. Joko hiuspanta tai pipo. Ilman niitä ei voi olla ollenkaan. Ei mitenkään.Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Karina

8 kommenttia:

 1. Aikamoinen haravaointiurakka ollut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli! Huhuh kun nyt muistelee, en ois välttämättä aloittanut, jos olisin arvannut siihen noin kauan menevän! Onneksi mies lupasi tarjota illallisen Amarillossa tästä hyvästä :D

   Poista
 2. Ohoh ompa ollu hommaa :D tästähän sai motivaatiota josko tuota itekki painuis pihalle jatkamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvähyvä! Minäkin tulin just sisälle, haravoimasta taas kerran! Enää on etupihalla pikkupläntti, mut saa odottaa, kunhan Olivia herää niin voidaan yhdessä touhuta, jotenkin tylsää olla yksin oihalla, kun tyttö nukkuu! :)

   Poista
 3. Voi kun meilläkin olisi tuollainen ongelma, että päässä pitäisi aina olla jotain...meidän neiti ei nimittäin MILLÄÄN suostu pitämään pipoa päässä. Talvella vielä onnistuin nitomaan pipon tiukasti päähän, kun pikkuinen ei saanut sitä rukkasillaan pois, mutta näin keväällä pipo lentää saman tien. Ja sitten perään lähtee kengät, sukat, aurinkolasit ja kaikki muu mikä irtoaa :D Huoh ja voih!

  http://liliesandginger.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole ajatellutkaan asiaa siltä kannalta! Eli hyvä, että jotain pitää olla päässä, niin pysyy pipotkin ulkona korvilla :) Toi valko-pinkkiraitanen polarnin pipo on ihan MUST nyt, se otetaan jopa sänkyyn hipelöitäväksi, eilen yritti mennä pesulle se päässä xD onneks kuitenkin antaa riisua sen välillä, sillä kuumahan sen kanssa tulee!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)