keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Viikonloppu perheen kanssa.

Meillä on takana aivan mahtava viikonloppu. Mahtavan siitä tekivät vanhempani ja veljeni sekä tottakai mieheni ja Olivia. Matka Thaimaasta kotiin oli sujunut heillä hyvin ja olivat silminnähden onnellisia, että meidän perhe oli heitä kotonaan vastassa. Tehtiin veljeni toiveesta kanatortilloja ja nautittiin yksinkertaisesti yhteisestä ajasta.

Mummolaan lähti tämännäköinen neiti:


Lauantaina me herättiin ajoissa, Olivia kun herää nykyisin 7-8 välillä. Aamupalat, puurot, kahvit ja lähdettiin ajamaan Kuopion Ikeaa kohti, josta suunnitelmallisesti haettiin vain ja ainoastaan tarvittavat asiat. Olivialle leikkikeittiö ja välineet, puisia pieniä vaatehengareita, salaatinkuivaaja yms.


Samalla pyörähdettiin Matkuksen puolella Polarn O.Pyretin liikkeestä Olivialle jarrusukat ja Name Itista ystäväni 3kk ikäiselle pojalle housut ja body lahjaksi. Popissa oli just meneillään se uuden kuosin avausmyynti ja oisin halunut ehkä jäädä ostelemaan muutakin, kuin sukkia, mutta miehen tiukka katse sai mut vetämään leuan kohti napaa ja kävelemään kassalle sukat kädessä :( Saan jo valituksia siitä, kun tilaan kuulemma liikaa Polarnin vaatteita kirppareilta, niin nyt pitäisi muka vielä uutenakin alkaa ostelemaan ;D ou gaad. No hyvä, et pitää mut aisoissa niin ei yhteinen tili hupene ihaniin pieniin vaatteisiin, Onhan meillä koossa 80/86 ja 92 vaikka mitä jo. Liikaakin ehkä.

Ikean jälkeen tehtiin pikainen visiitti ystäväpariskunnan luo, heille syntyi kolmas lapsi kolmisen kuukautta sitten ja voi että , miten pieni ja suloinen poika hän oli <3 

Tämän jälkeen alkoi olemaan jo Olivian päikkäriaika, joten suunnattiin nopeasti vanhempieni luokse, Olivialle ruoka ja unille ja minä, mies sekä veljeni salille! 
Me ei olla käyty varmaan kahteen ja puoleen vuoteen miehen kanssa yhdessä salilla! Oli niin huippua pitkästä aikaa! Olisipa meillä useammin mahdollisuus tähän :(

Salilta tuli otettua niin paljon kuvia, että siitä on tehtävä ihan oma postaus, sen verran hyvin mun pullistettu olkapäälihas näkyy kuvissa ;)

Poissaollessamme äiti oli loihtinut meille herkkuillallisen - naudan sisäfilettä, lohkoperunoita ja salaattia. Lasi punaviiniä.

Koska päivä tuntui vaan kestävän ja kestävän, ehdiittin vielä laulamaan karaokea olohuoneesaamme. Sovittiin, että jokainen laulaa 2-3 biisiä niin ei mene liian pitkäkestoiseksi. Yleensä isä jumittaa laulamaan niitä biisejä tuntikausiksi...

Myöhäisillasta pelattiin vielä miehen ja veljen kanssa Monopolya (minä voitin, tietysti).


Keittiön puolella meitä ilahdutti meidän oma pieni kokkimme <3


Sunnuntaina oli taas perinteinen lettusunnuntai, joten pieneltä herkuttelulta ei voinut välttyä.
Lapsellisten hävijöitten takia otettiin Olivian päikkäreitten aikana vielä uusintamatsi Monopolysta, jonka sitten hävisin 6-0. Oli niiiiiin pitkävetinen peli, että oli enemmänkin onnellinen, että tipuin ensimmäisenä!

Matka kotiin sujui hyvin, Olivia nukkui suurimman osan ajasta. Tälläisiä viikonloppuja saisi olla enemmän <3

Kyllä se perhe on vaan paras, pusuja!

Karina

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa aivan ihanalta! Ja kuulostaa enenmmän kuin tutulta tuo kirpparilta tilailu, lastenvaatteita juurikin, sitten niitä raahaan vielä kaupastakin alennuksista..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ootahan kun sun lapsi syntyy! ostoshimo vaan pahenee!!!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)