maanantai 12. toukokuuta 2014

Huomenna kotiin.

Me lähdetään huomenna jo takaisin kotiin - näin nopeasti aika on taas mennyt.

Käytiin aamulla Kuopiossa tekemässä pieni shoppailukierros, ostin siistit mustat ei caprit eikä pitkät vaan ne "liian lyhyet" housut (mitä ne on?) tulevia promokeikkoja varten eli ns työhousut, merimieshenkisen paidan ja aivan upean syys/kevät kevyen toppatakin. Biletoppia menin siis etsimään...

Odotan viikonloppua innolla, sillä meillä on tiedossa parisuhdeaikaa. Ollaan viimeksi käyty kahdestaan jossakin tammikuun alussa eli viikonloppu on todella odotettu. Mennään Helsinkiin, ystäväni illalliskutsuille ja Robbie Williamsin keikalle. Tiedossa on ystäviä, juhlia, brunssia, hotelliyö ja shoppailua. Voisiko toivoa enempää?

Olivia jää kotiin, mun äiti tulee meille viikonlopuksi, joten ei hätää :)

Olivia onkin varsinainen mummin tyttö, ei ole mun seura taaskaan pariin päivään kelvannut, kun roikkuu koko ajan mummin lahkeessa :) väsyneenä vaan kiipeä mun syliin eikä halua minnekään muualle, ihana tissiapina.

Huomenna on kuitenkin pakko palata kotiin, sillä viikolla on tiedossa kyläilyjä ja mulla on tulkkauskeikakin perjantaina. 

Saa nähdä,millon ehdin taas kirjoittelemaan :/Viime lauantaina tein Kuopion Ikeassa Vitamin Well Driven promon, oli ihanan lyhyt 4 tunnin keikka! 

Kiva olla kyllä töissä joka viikko muutamana päivänä, se heijastuu positiivisesti omaan jaksamiseen kotona!Nyt unille, öitä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)