torstai 8. toukokuuta 2014

MY iMenso.

Sain Kultajouselta kutsun osallistua mammabloggareille tarkoitettuun MY iMenso-medaljonki kilpailuun.

MY iMenso korubrändinä oli minulle ennestään tuntematon, mutta otettuani asiasta selvää ja nähtyäni palkinnoksi annettavan medaljongin, ihastuin samantien. (Harmi kun en saa kuvaa tähän!)

Kansainvälinen MY iMenso - korubrändi rantautui Suomeen elokuussa 2013. MY iMenso-medaljonki koostuu ketjusta, kehyksestä sekä 1-4 riipuslaatasta, jotka voi valita 150 tuotteen valikoimasta. Medaljonkien ketjut ja kehykset ovat aitoa hopeaa, ja niitä löytyy hopean, kelta- tai punakullatun värisinä. Vaihtoehtoisesti ketjuksi voi valita makeanveden helmistä valmistetun helmikaulaketjun.
MY iMenso- valikoiman hintahaitari on 8,95-109,95 euroa, joten medaljongin hinta muodostuu siinä käytettävien materiaalien mukaan. koruvalikoima on saatavilla Suomessa Kultajousi- myymälöistä kautta maan sekä Kultajousen verkkokaupasta.

Kilpailun ideana on miettiä koruun sopiva kaunis mietelause, joka voi olla rakkaudentunnustus, lapselta kuultu lausahdus tai muuten itselle tärkeä sanonta. 

Kilpailun voittaja saa palkinnoksi MY iMenso -medaljongin, jonka toista puolta koristaa herkkä äiti-lapsi-laatta. Toiselle puolella kaiverretaan voittajan oma mietelause.

Olenkin nyt miettinyt pää kipeänä omaa mietelausettani. Mielessä on jo muutama, mutta minkä niistä lähetän, on itselleni täysi arvoitus. Kilpailuaikaa on onneksi 12.5 asti, eli pienen hetken ehdin vielä miettimään ja muotoilemaan lauseen juuri minulle täydelliseksi.

Olisi huippua voittaa tämä kilpailu, sillä koru on oikeasti todella uniikki, erittäin kaunis ja vieläpä arvokaskin (n.290euroa).

Ovatko MY iMenson korut teille ennestään tuttuja? Omistaako joku kenties jo sellaisen?

Koska kilpailun säännöt mahdollistavat myös vinkkien kyselyn lukijoilta, kysynkin teiltä apua, mikä lause olisi teidän mielestä ihana, täydellinen äiti-lapsi-laattaan? Vinkin antaminen tarkoittaa sitä, että saan käyttää lausettasi kilpailussa, joten en julkaise vinkkejä ennen 12.5 ;) 

Kiitollinen kuitenkin mahdollisista lauseista olen <3

Lähteet: http://www.kultajousi.fi/fi/info/my-imenso

Kultajousen MY iMenson valikoimaan pääset tutustumaan täältä.

PS! Kirjoitatko sinäkin mammablogia ja haluaisit osallistua tähän kilpailuun?
Tässä kilpailun säännöt:


1. Kilpailuu on avoin “mammabloggareille”
2. Bloggaaja sitoutuu esittelemään kilpailun omassa blogissaan
3. Bloggaaja saa kysellä ideoita ja vinkkejä lukijoiltaan
4. Kilpailuajan päätyttyä Kultajousen raati valitsee kilpailun voittajan. Voittajalle
ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkintokoru postitetaan kotiosoitteeseen.

Oman mietelauseesi voit lähettää osoitteeseen: maria.forsstrom@paloma.fi.

Onnea kilpailuun! :)

Karina4 kommenttia:

 1. Kiitos kilpailuvinkistä! Pitääpä alkaa miettimään. :)

  VastaaPoista
 2. Saitko lähetettyä lauseesi tuohon osoitteeseen? Minä nimittäin en :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain; tarkistin äsken tuon osoitteen ja on ihan sama, josta mulla on vastattukin!
   Mut tänään tuli sieltä viestiä että heillä on teknisten häiriöiden takia kaikki lauseet hävinneet ja pitäs laittaa ne uudestaan, laita mulle meiliä karinakamarainen@msn.com ja annan sulle osoitteen mihin pitää viestiä uudestaan laittaa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)