keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Matkapäiväkirja asuntoautosta.

Matkapäiväkirja:

Klo 9.30-10.30 ajotunteja 1/6

Niin kuin jo eilen illalla ehdin hehkuttaa, ollaan matkalla Tallinnaan! Ajomatkaa on takana 1/6 tuntia ja tähän asti kaikki on mennyt hyvin. Olivia on ollut hereillä ja iloinen oma itsensä. Pientä aamuväsymystä näyttäisi haukotusten perusteella olevan.

Kaapo oli pakko ottaa kehiin yleisen viihtyvyyden vuoksi :)


Klo 10.30-11.30 ajotunteja 2/6

Aika on mennyt nopeasti. Pysähdyimme nopeasti k-marketissa, jäätelöä ja pikkukaloja. Imetin ennen lähtöä ja nyt matka jatkuu. Ei pahempia kiukutteluita..vielä.
Klo 11.30-12.30 ajotunteja 3/6

Olivia nukahti klo 12, normaaliin päiväuniaikaan. Nukkuma-asento on todella huono, niin kuin tuolissa nyt voi kuvitellakin olevan ja äiti painostaa mua koko ajan siirtämään Olivia taakse sänkyyn nukkumaan, mutta mä en suostu. Vaikka miten hyvin isä ajaa, ei muista voi tietää enkä aio ottaa sitä riskiä, että lapseni on isossa autossa ilman vöitä  sängyssä nukkumassa. En ymmärrä kyllä äitiä, miten hän voi sellaista edes ehdottaa? Eikö turvallisuus ole tärkeämpi kuin mukavuus? Onko hän valmis ottamaan omalle omatunnolleen, jos jotakin sattuisi ja Olivia loukkaantuisi, koska ei ollut asianmukaisesti vöissä?

Onhan minulla itsellänikin vyö.Klo 12.30-13.30 ajotunteja 4/6

Olivia nukkuu.

Klo 13.30-14.30 ajotunteja 5/6

Herää klo 14. Iloisena. Syö hyvin, käydään Shellillä vessassa, jaloitellaaan.

Klo 14.30-15.30 6/6

Ollaan klo 15.30 Länsisatamassa.
Kohta päästään laivaan, matka meni älyttömän hyvin, ei uskois että meillä on pieni taapero täällä mukana.

Toivottavasti kaikki menee jatkossakin näin hyvin :)

Ciaoo!!
2 kommenttia:

 1. Pakko kommentoida nyt. Eli ostakaa Olivialle semmonen niskatuki, nii ei tarvitse nuin hankalassa asennossa nukkua. Siis semmosen saa vaikka ihan isosta marketista tai lastentarvikeliikkeestä! Meillä käytettiin sitä myös loppuajasta jo turvakaukalossa, kun meinasi nukahtaessa aina alkaa pää roikkumaan noin. Sen voi laittaa vähän myös silleen sivuttain, nii tulee vielä paremmin sitä, että ei ainakaan eteen tipahda pää. Mukavaa lomaa!!
  Ps. Oon seurannu tätä sun blogia kauan jo, ku itse odotin yhtä aikaa esikoista. Täällä siis äippä ja tyty 3/2013 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kommentoit :)
   Meiltä löytyy tälläinen kuvailemasi lasten niskatyyny, on varmasti tosi hyvä! Minä en vain muistanut ottaa sitä autoon mukaan :(

   Laitoin Olivialle tyynyn eilen posken/leuan alle, näytti ainakin asento mukavammalta. Paluumatkalle täytyy keksiä jotain!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)