torstai 12. kesäkuuta 2014

Tallinna-Haapsalu-Tallinna

Olipa sateinen päivä! Sen kerran kun kerran vuodessa käyn Tallinnassa - sataa kaatamalla lähes koko päivän. Ei kiva.

No, eipä meillä ois ulos paljon asiaa ollutkaan. Mun paras ystävä Marianne tuli klo 10.30 hakemaan meidät tätini luota. Haettiin kaupasta lounasta ja ajettiin Mariannen luokse kotiin. Siellä juteltiin ja yritettiin saada Olivia nukkumaan, mut eihän se malttanut, kunnes kesken banaanin syönnin kävi näin:

 
Uni vaan tuli. Täysin varoittamatta! 

Siirsin nukkuvan lapsen autoon ja ajoimme Haapsaluun eli noin 100km päähän Tallinnasta mun vanhempieni ystävien luo. Vanhempani olivat myös siellä. Tarkoituksena syödä hyvin ja leikkiä koiranpentujen kanssa. Kalevin Nana saksanpaimenkoira oli tehnyt 5 ihanaa ja söpöä pentua. Tänään ne olivat 7 viikon ikäisiä <3

Pitemittä puheitta, iltapäivä kuvina:Ne oli niiiin söpöjä.

Paluumatkalla pysähdyttiin vielä katsomaan lampaita. Täytyy todeta vielä, että Olivia on mahtava reissutyttö <3 en voisi olla tyytyväisempi!

Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Ainakin kampaaja on tiedossa puolilta päivin. Pakko oli oman kampaajani aika ottaa vastaan, kerran nyt tuli mahdollisuus siihen :)

Kauniita unia!

Karina 

4 kommenttia:

 1. :D voi Oliviaa! En tajua miten noi pienet voi sammua ihan pystyyn! :D

  VastaaPoista
 2. Hei sulla on varmaan tietoa, millaiset lastenruokavalikoimat Viron ruokakaupoissa on? Onko edullisempia kuin Suomessa?
  Me ollaan lähdössä automatkalle Baltiaan ja mietiskelin, että kannattaako ottaa Suomesta kaikki messiin vai ostaa vasta vaikka sitten Virosta. Kun en kuitenkaan ala väsäämään itse mitään pöperöjä matkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Mulla oli muutama hedelmäsose ja Piltin puurojauhe Suomesta mukana,mut muuten Olivia syö samaa ruokaa kuin me itsekin. Kanapasta maistui ravintolassa, sashlik liha grillatessa, banaani omasta kädestä jne. Vilkaisin kyllä Rimissä ohimennen hintoja ja muistan järkyttyneeni miten kallista siellä oli! Eli muistaakseni maksoivat vähintäänkin saman verran kuin Suomessa. Tuosta löysin Eestin Prisman lastenruokien hintoja:
   https://www.prismamarket.ee/fi/tuotteet/lastenruoat-vaipat-hoito/lastenruoat-alk-1-v

   Siellä näytti olevan joku paikallinen merkki, joka on vähän edullisempi, mut varmaan varminta ottaa mukaan täältä, mitä ottaa, on ainakin tuttu maku :)

   Poista
  2. Kiitos tiedoista!
   Joo ei siis kannata sieltä ainakaan ostella. Ajattelin varmuudeksi ottaa muutaman ruokapurkin mukaan, mutta pääsääntöisesti Nelsonkin syö meidän kanssa normiruokaa. Lähinnä iltapuurot tuottaa ongelmia. Valmispuurot lienevät helpoimpia matkalla mukana.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)