keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Mieluummin töissä.

Huh hellettä!

Ei ihan heti uskoisi, että ihminen, joka oli talvella 10 viikkoa Thaimaassa, valittaisi kuumuudesta. Mutta minä valitan. En vaan tykkää yhtään! Päivisin - hiki valuu, ahdistaa olla ulkona. Öisin - hiki valuu, ei pysty nukkunaan. Aamulla ensimmäinen ajatus on KYLMÄ suihku. Onneksi on kahden päivän vapaat takana, saan olla taas töissä eikä tarvitse kärvistellä ulkona!!

Pääsin sunnuntaina töistä puoli kahdeksan aikaan illalla. Ihana ystäväni tuli samoihin aikoihin meille ja siitä alkoi yhteinen tyttöjen iltamme. Muutama kylmä Crowmoor, neljä tuntia paljua ja paljon puhetta ja naurua! Kyllä teki hyvää rentoutua ystävän seurassa <3Maanantaina vietin aikaa kotona perheen kanssa ja tiistaina suunnattiin porukalla Joensuuhun, mulla oli optikolle aika näöntarkastukseen, ja niin kuin epäilinkin, miinusta oli tullut hieman lisää. Vasen pysyi -4 lukemassa mutta oikea oli huonontunut neljänneksen ja on nyt -2,25. Uudet piilarit lähti vuoden kestotilaukseen ja koska silmälasitkaan eivät ole jo pitkään aikaan olleet ajan tasalla, tilasin myös uudet lasit. Ja ostin myös kivat aurinkolasit niin itselleni kuin Olivialle. Ei ollu halpa reissu! Onpahan nyt silmäasiat kunnossa vähäksi aikaa :)

Iltapäivästä meillä oli biitsipelit hyvällä porukalla. Tuli pelattua niin, että hiki kirjaimellisesti VALUI. Illasta olin niin poikki, että nukahdin saman tien eikä miehen sänkyyn tulemisesta ole mitään havaintoa!

Nyt olen taas töissä, Rantamakasiini on avattu, kahvit keitetty, pizzauuni odottaa kuumana!

Työpaikka onkin tällä hetkellä ainut paikka, missä voin postailla (puhelimella), meidän modeemi nimittäin poksahti viime keskiviikkona ukkosen osuttuaan kohdallemme ja 3G verkko on kotona lähes olematon. Jouduin eilen jopa ottamaan laskut autoon mukaan, kun käytiin kaupungissa, sain matkan varrella maksettua kaikki, kotona selain jumii eikä etene mihinkään :/Loppuviikko menee täysin työn parissa, postauksia siis joko tulee tai ei :) kommentteihin vastaan sitä mukaan, mitä ehdin, moni on rästissä edellisiltä teksteiltä, pahoittelen!

Karina 

6 kommenttia:

 1. Kyllä muaki välillä ahdistaa, kun on niin kuuma, että ku istuu niin hiki tulee. Meidän kämppäkin on kuin sauna. Mutta mieluummin ehkä kuuma, kuin vesisade ja kyllä varmasti pian ilmat taas viilenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt voisin taas perua sanani, kun ulkona on 12 astetta ja olen ihan jäässä! :D eli mieluummin sittenkin se kuumuus kiitos!

   Poista
 2. Soojal maal on õhuniiskus teine, siis ei tundu 34 kraadi ka nii palavalt kui siin Põhjamaal.

  Kodus on hea rõdul vähemalt lastega minibasseinis sulistada :)

  Õnneks töökohtades on konditsioneer tänapäeval :)

  http://minajamuud.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täpselt nii ongi! Sellepärast soojal maal on kergem olla :)

   Poista
 3. Suosittelen ilmalämpöpumppua! Ihana näillä helteillä!! Ja vauvakin nauttii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suosituksesta! Meillä on sellainen sekä ylä - ett alakerrassa, mutta, vaikka laittaisin sen illalla "sopivalle" niin yöllä herään siihen, että minulla on kylmä!! Ja mieluummin sitten hikoilen kuin porsas ;D on se pumppu meillä iltaisin n 21-03 päällä, sit on vaan pakko sammuttaa, aamulla kun aurinko nousee, alkaa hiki virtaamaan sitä mukaan ja unisena ei jaksa konetta laittaa uudestaan päälle :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)