lauantai 23. elokuuta 2014

Elämänmuutoksia ja matkailua.

Kerroin alkuviikolla käyneeni työhaastattelussa. 
Muutama päivä sitten sain tuomion ja ... minä sain sen paikan! Mikä tarkoittaa sitä, että meidän arki tulee muuttumaan 1.syyskuuta ihan täysin. Molemmista vanhemmista tulee työssäkäyviä, Oliviasta tulee päiväkotilainen ja elämämme tulee muuttumaan ihan täysin.

Olivian päiväkotiajat tulevat olemaan ma-pe 7.45-17.00, minun työaikojen mukaan. Tulen tekemään normaaleja 8.30-16.30 työpäiviä arkisin. Viikonloput saan viettää rauhassa kotona.
Uskomatonta. Olen ollut pari päivää shokissa. Hyvässä sellaisessa kuitenkin.

Jo hakiessani kotidoidontukea aikoinani, laitoin sen loppumaan 31.8, sillä ajatellin jo silloin, että syyskuusta alkaen minun on vaan oltava töissä. Vielä viikko sitten vakuuttelin miehelleni, että Olivia kyllä saa aloittaa päiväkodin ihan satavarmasti, sillä tulen aloittamaan työt 1.9. En tiedä vielä missä, mutta jossakin. Ja näinhän se nyt meneekin. Minusta tulee erään yrityksen yhtiösihteeri. Etenemismahdollisuudetkin löytyy ja olen työstäni aika innoissani! Toki alussa on  opettelemista, mutta sitä varten mulle järjestetäänkin koulutus.

Ja mikä parasta, se on vakituinen paikka. Minusta tulee siis ihan oikeasti aikuinen töissäkäyvä nainen. Ajatella.


Rakas kävi ostamassa mulle samantien shamppanjapullon. Louis Massing on muuten ihan mielettömän hyvää. Mun mielestä jopa parempaa kuin Moët.

Siinä ilonhetken huumassa päätettiin myös ottaa ÄKKILÄHTÖ.
Tänään lennetään viikoksi Turkin Rivieralle Antalyaan, koko perhe.
Oliviakin pääsee vielä uimaan ja me nauttimaan auringosta, all inclusive palvelusta ja toisistamme <3Kyllähän tuonne mielellään menee :)
Hotelli meillä on Lucky Star 3, eli saadaan vasta paikan päällä tietää mikä. Otettiin myös kesällä 2012 Lucky Star 3, kun käytiin Kusadasissa eikä petytty. Toivottavasti tälläkin kertaa onni on puolellamme, onhan meillä pieni taapero mukana :)

Seuraava viikko nyt sitten lomaillaan ja blogikin mahdollisesti hiljenee. Jos wifi on hyvä, pääsen postailemaan kyllä iPadillakin. Mukavaa viikonloppua kaikille ja olkaa ihania <3

Karina

24 kommenttia:

 1. Ui!!!! Onnea työstä ja tuo loma kuullostaa ihanalta! :))

  VastaaPoista
 2. Vau, onnea työpaikasta! :) ja pitäkää ihana ja lämmin reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Reissu oli todella lämmin!:)

   Poista
 3. Paljon onnea!! Ja ihanaa matkaa, nauttikaa :)

  VastaaPoista
 4. Vau!! Onnea työpaikasta!!! ♥ ihan huippua, niin se asiat loksahtaa paikoilleen :) ja ihanaa lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne! Ollaan itsekin ihmeissämme, miten kaikki menee pelottavan hyvin!

   Poista
 5. Paljon onnea uudesta työstä! Oppimista varmasti riittää mutta hyvä jos sinulle järjestetään kunnon perehdytys. Itsellä parasta aikaa tilanne, että pitää vauhdissa omaksua aika paljon vastuullisempi työ kuin mitä tein ennen äitiyslomaa. Lisäksi päiväkodista tytön hakeminen, jolloin ei voi venyttää päivääkään. Ja vielä mahdolliset poissaolot kun päikystä tuodaan pöpöt kotiin. Aika hektinen syksy edessä, mutta ei auta kuin uida että pysyy pää pinnalla.
  Tsemppiä uusiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä myös sinne!
   Ensimmäistä kertaa, kun tälläisessä tilanteessa on, että on lapsi ja työ ja päiväkoti ja kaikki, niin jännittäähän se! Ja ne pöpöt! Ou nou!

   Poista
 6. Vitsi onnea työpaikasta! Itselläni tällä hetkellä kans työnhaku meneillään ja kotona kuluu aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Tsemppiä työnhakuun, usko itseesi ja näytä itsevarmuus myös työnantajille!

   Poista
 7. Wow! Onneksi olkoon työpaikasta ja oikein ihanaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, wow! Vaikka sitä "suunniteltiin" ja toivottiin niin silti tämä tilanne vaan tuli puun takaa. Minä päivätöissä siistissä toimistossa, täh, häh! Kiitos onnitteluista :)

   Poista
 8. Hyvä reissua, aurinko tekee hyvää :)

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa!! Paljon onnea VAKITUISESTA työpaikasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taija! Se on todella on vakituinen! Epäilin viimeiseen asti, mutta allekirjoitin tänään sopimuksen :)

   Poista
 10. Onnea töistä ja mukavaa reissua!
  Jäin sitä vaan ihmettelemään, että sanoit töiden alkavan 1.9, niin eikö teillä ole Olivian kanssa mitään tutustumisjaksoa päiväkotiin? Meillä lapset tutustuivat kokonaisen viikon uuteen paikkaan ennen kuin hoito virallisesti alkoi, ettei sitten tule hätä käteen :) Vai onko käytäntö muuttunut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Olivia oli tarkoitus käydä tämä viikko joka päivä tutustumassa ja aloittaa 1.9 täyspäiväisesti mutta sitten tuli tämä reissu. Niin itsekkäitä ei kuitenkaan olla, että heitettäisiin pieni lapsi täysin uuteen tilanteeseen kylmiltään, joten Olivia käy pari-kolme tuntia päivässä harjoittelemassa päiväkotielämää 1.-5.9 ja on enimmäisen kerran koko päivän sitten 8.9 :) miehellä alkaa työt 6.9, joten hän hoitaa tuon tutustumisviikon! Mä joudun matkustamaan muutamaksi päiväksi koulutukseen Kouvolaan :/

   Eli ei ole käytännöt muuttuneet, on se hyvä pienen kannalta aloittaa varovasti ja pikkuhiljaa! :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Nyt en tulekaan ihan heti sinnepäin :/

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)