keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kiteen eläinpuisto.

Kiteellä, Pajarinniementie 1:ssä sijaitsee Kiteen eläinpuisto, jossa mekin alkuviikosta koko perheen voimin pyörähdettiin. Eläinpuiston nettisivu lupaa nähtäväksi mm karhun, ketun, ilveksen yms. Valitettavasti me ei niitä kyllä nähty.  Tultiinkin siihen tulokseen, että eläimet olivat lähteneet ryyppyreissulle, sillä ilves oli ainut, joka oli matkaltaan palanut ja näytti niin krapulaiselta (nukkui), ettei muuta vaihtoehtoa taida olla.

Ellei sitten eläimet olleet:
a) karanneet
b) maastoutuneet
c) noutopöydästä syöty riista olikin ravintolan takapihalta.                                  Lienee varmaankin selvää, että olimme paikkaan hieman pettyneet.
                                Jonkun verran elukoita kuitenkin bongattiin, niistä muutama esimerkki:


  Villisika, röh röh.Käynnin jälkeen myös meidän kotoa on löytnyt eläimellistä menoa ja epäilenkin yhden apinan karanneen sieltä.


On nimittäin niin villiintynyt tämä otus! Kiipeilee, pureskelee, hakkailee, kiemurtelee, ja uhmailee! Ihan villiapina on. Ei meinattu kuitenkaan palauttaa sitä, sen verran ihana se kuitenkin on <3


Karina5 kommenttia:

 1. Me käytiin viime viikolla ja nähtiin nuo kaikki eläimet karhu ja ilves näyttäytyi todella hyvin, itselle jäi tosi hyvä maku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää, et ne oikeasti on olemassa siellä! :)

   Poista
 2. Usko pois Kiteen eläinpuisto oli vielä muutama vuosi sitten huippupaikka!! Todella paljon käviöitä, eläimiä jne jne. Kävimme siellä melkein joka vuosi kun itse olin pieni. Mutta kummilasten kanssa sitten kävimme kun sinne tehtailtiin sitä vesipuistoa ja silloin eläinpuisto alkoi kärsiä...Suurin osa eläimistä hävisi, olivat surkean näköisiä tai todella apaattisia. Esim. poro, mikä on laumaeläin. Aitauksessa oli yksi poro joka käveli silmät sumussa häkkiä vaan ympäri paniikissa..säälitti. Kävimme toisen kerran kun vesipuisto oli valmis, Ensin eläinpuistossa ja sitten vesipuistossa. Noh...eläinpuoli oli vaan huonontunut ja se vesipuisto..Heh! Mikä pettymys :D Käykää ihmeessä katsomassa sekin joskus :D

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus :D kirjoitettu niin hauskasti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)