torstai 18. syyskuuta 2014

Lastenvaateliike Tikruliini.

Kaiken kiireen keskellä sain mahdollisuuden osallistua Kidspot Oy:n kautta minulle erittäin mieluisaan yhteistyöhön. Nimittäin Lastenvaate Tikruliinin kanssa!

Lastevaateliike Tikruliini on huhtikuussa 2013 perustettu perheyritys ja heillä on verkkomyymälän lisäksi myymälä Pieksämäen keskustassa. Miksi yhteistyö on minulle erityisen mieluinen? Koska tämä ei ole tavallinen lastevaateliike, vaan second hand liike. Käytettyjä (tai jopa uusia), loistavassa kunnossa olevia vaatteita, edullisesti!

Tykkään tehdä ihania löytöjä ja Olivian lähes kaikki vaatteet on ostettu käytettyinä. Olenkin aidosti innoissani tästä liikkeestä, varsinkin verkkokaupasta, sillä työn ja arjen pyörittäminen kotona vievät minulta kaiken ajan enkä ehdi enää koskaan käymään Joensuun kirppareilla. Nyt ongelmani on ratkaistu - Tikruliinin valikoima päivittyy sopivan usein ja voin vaikka kesken lounaan etsiä kivoja vaatteita Olivialle - poistumatta työpaikalta! ) Kirpputori, Tikruliini ei kuitenkaan ole, sillä tuotteista maksetaan arvonlisävero eikä tuotteet ole ostettu kuluttajilta, vaan ne tulevat USA:sta heidän omilta tavarantoimittajilta. Jokaista vaatetta on valikoimassa vain yksi kappale, joten nyt on mahdollisuus erottua massasta  ja vielä edullisesti. 

Hyvä puoli verkkokaupassa on myöskin se, että verkossa olevia vaatteita ei ole myynnissä kivijalkamyymälässä, joten klikatessa vaatteen ostoskoriin, ei tarvitse pelätä, että tuote on jo mennyt.

Yhteistyön merkeissä sain valita Olivialle mieluisan vaatteen. Pähkäilin pitkään näitten välillä:
Neule näyttää niin ihanan lämpimältä ja pehmeältä..
..kun taas takki tulisi enemmän tarpeeseen, kun ilmat kylmenevät..Kumman valitsin?No takin! Koska yritän olla käytännöllinen ja ajatella, mitä me ihan oikeasti tarvitaan. Takki on koossa 24 months eli pikkasen iso Oltsille, mutta ei kauan!


Olivia rakastui takkiin samantien ja yritti pitää sitä päällä myös sisällä. Hassu tyttö.Kannattaa ehdottomasti tutustua Tikruliinin valikoimaan, sillä vaatteita on myynnissä jopa alle kahdella eurolla! Jo valmiiksi edullisten hintojen päälle meillä kaikilla on nyt mahdollisuus vielä pienempään loppusummaan: Tikruliini tarjoaa meille -15% kaikista ostoksista koodilla BLOGI15 
(blogiviisitoista). Koodi syötetään ennen maksamista kassalla.
Koodi on voimassa 19.10.2014 saakka!

Tutustuaksesi enemmän Tikruliiniin, suosittelen tykkäämään heidän Facebook-sivuista sekä vierailemaan heidän verkkosivuillaan www.tikruliini.fi

Ainakin täällä on yksi tytyyväinen asiakas, kiitos! 

Takki saatu yhteistyön merkeissä Tikruliini verkkokaupasta, Kidspot Oy:n järjestämänä.

ps. näin meillä 1,5 vuotias neiti tekee, ennen kuin menee sisälle:


Eihän sitä kurasilla kengillä mennä sisälle ;)

Karina

8 kommenttia:

 1. Hieno takki! Meidän 2-vuotias tekee myös tuota samaa että putsaa kenkiä ennen kuin menee sisälle (ei meiltä opittua..) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo meiltäkään opittua! Tai no mies kyllä putsaille kenkiä siihen , ehkä se vaan apinoi, sillä päiväkodissa en ole huomannut tälläistä rallia :)

   Kiitos, mä oon toooosi tyytyväinen tuohon takkiin!

   Poista
 2. Maailman ihanimmat kengät!! Mistä ne on? Pakko saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kiitos :) ite löysin ne Helsingistä kirpparilta 25 eurolla, mutta jos laitat ihan googleen tepsut vaaleanpunaiset talvikengät, niin pitäisi löytyä vaikka mitä, ainakin huuto.netissä näkyi olevan myynti-ilmoituksia, toivottavasti löydät teille kans sellaiset :)

   Poista
  2. Kiitos nopeasta vastauksesta :) laitoinkin heti viestiä tehtaanmyymälään! On kyllä ehkä maailman kauneimmat kengät! Ovatko olleet hyvät käytössä?

   Poista
  3. Eipä kestä :)
   Käyttöön eivät ole vielä päässeet, muuta kun tuossa kuvaa varten. mutta kotona kiskoo aina jalkaansa ja tykkää tepsutella niillä :) Eli varmaankin hyvät on! Kunhan ilmat kylmenee, saadaan kunnolla käyttöön! Muuten tuntuvat todella lämpimiltä ja vahvoilta, siis tukevilta! JA samaa mieltä, on maailman söpöimmät! Nauhat on tosi hyvät noissa, helppo sitoa ja aukaista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)