sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Hei blogi!

Hei blogi ja sen lukijat, mitä teille kuuluu?


Meille kuuluu tosi hyvää! Arki on aina ollut suhteemme parasta aikaa ja nyt tuntuu, että elämme arjemme unelmaa. Toki elinympäristö voisi olla aina silmää mielyttävämpi, tulot parempia, haasteet helpompia, mutta silloin ei olisi mitä tavoitella! Ja siitähän tässä blogissa on kysymys - Kun haaveet muuttuvat todeksi, nimi ei ole keksitty huvikseen, vaan nimenomaan haaveiden todeksi toteuttamista varten. Vaikka minulla ei olekaan valmista haavelistaa, haaveilen joka päivä, pienistä ja isoista asioista. Olen ollut onnekas, kun niin moni haaveilemani asia on muuttunut todeksi. Olen ollut myös todella kiitollinen, että olen saanut kokea kaiken sen, mitä olen tähän asti saanut kokea.

Arki rullaa täällä omalla painollaan, päivät täyttyvät töistä, päiväkodista ja omasta kodista. Viikonloput rentoutumisesta, hyvästä ruoasta ja lapsenilosta sekä naurusta. Blogi on mielessäni usein, valokuvia otan tuttuun tapaan, mutta en enää yhtä paljon kuin ennen. Kaikkea ei tarvitse ikuistaa eikä jokaisesta päivänkäänteestä kirjoittaa. Niinpä luulen, että blogi tulee pysymään tälläisenä. Kirjoitan jatkossakin 1-2 postausta viikossa enkä aio ottaa stressiä siitä. Elämässä on kuitenkin niin paljon muutakin, kun sosiaalinen media, blogit ja muut. Elämässä on elämää, kun sitä elää ihan oikeasti <3

Onnea, menestystä ja rakkautta teille kaikille, pysyttehän mukanani <3

                                                                       Karina


1 kommentti:

  1. Parempi olla ottamatta stressiä kirjoittamisesta, vaan kirjoittaa kun on asiaa, niin minäkin teen. :D Ja nykyään ei edes ehdi lukemaan blogeja niin paljon ja usein. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)