sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Muotitietoinen taapero.

Käytiin eilen ystäväni luona juhlimassa hänen tyttärensä 1-vuotissyntymäpäiviä. Ennen lähtöä, sain kokea ensimmäistä kertaa, mitä tulevaisuudessa saatan tulla käsittelemään useammankin kerran. Nimittäin lapsen pukeutuminen. En olisi uskonut, että joudun "keskustelemaan" 1v ja 7kk ikäisen taaperon kanssa lähes puoli tuntia siitä, mitä neidille laitetaan juhliin päälle!

Tuttuun tapaan, nostin valitsemani vaatteet sohvalle ja pyysin Oliviaa luokseni, jotta saadan kotivaatteet vaihdettua siistimpään kokonaisuuteen ja mitä lapsonen tekee? Ottaa vaatteet käteensä ja vie takaisin kaappiin,  sanoen "ei, ei" ja alkaa kaivelemaan omasta mielestään  hyviä vaatteita eli kotipaitoja ja leggingsejä. 

Name it

Tämä mekko lensi tytön käsittelyssä suoraan "ei" listalle eli omaan sänkyynsä. Saman kohtalo koki myös tämä viininpunainen mekko. No, ehkä sitten jouluna saan sen päälle?

Polarn O.Pyret

Mitä neiti olisi mielellään laitannut päälle, oli tämä:

hame H&M, sukkikset Name it

mutta valitettavasti en löytänyt ainuttakaan yläosaa, joka olisi sopinut tähän yhdistelmään. Niinpä äiti sai lopulta tahtonsa läpi (ja menetti sormuksensa vähäksi aikaa pienempiin sormiin):


farkut H&M, tunika ja neule Pomp de Lux

Mun valitsema kokonaisuus oli käytännöllinen, siisti ja kaikinpuolin paras tottakai! Ei se Oliviakaan enää valittanut, kun saatiin kaikki päälle ja oltiin molemmat valmiita lähtemään juhliin!

kengät Tepsut, takki Tikruliini (saatu)

Paikan päällä Oltsi nappasi juhlakalun kukkarusetin omaan päähänsä ja piti siitä kuin kultakimpaleesta kiinni. Onneksi kukka oli Alisalle joka tapauksessa iso ja valahti koko ajan silmille, joten sinänsä en usko, että siitä oli kenellekään haittaa. Sain myöskin taas nähdä, miten sosiaalinen meidän tyttö on. Kun tulimme paikalle, oli neiti ensin minussa kiinni koko ajan, mutta jo 10 min päästä kävi kaikki vieraat kutusmassa palloleikkiin mukaan, ujoudesta ei mitään hajua! Ruokailutilanteessa osasi onneksi kuunella minua ja istui nätisti. Hyvä tyttö, olen ylpeä <3


Tänään ollaan herätty aikaisin isänpäivänviettoon. Valitettavasti mies on päivän töissä, mutta jatketaan sitten illalla. Illallista varten on vielä paljon tehtävää. Ihanaa isänpäivää sinne kaikille iseille!

Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)