sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Talvipäivien pienet ilot.

Talvi on vihdoinkin tullut jäädäkseen pidemmäksi aikaa ja meidän perhe onkin nauttinut ulkoilukeleistä. Mies rakensi Olivialle etupihalle oman pienen laskumäen, johon Olivia on ihan hulluna, niin kivaa ois vaan laskea!Sisällä ollankin sitten nautiskeltu erilaisista herkuista, 


Kakkukuvassa ollaan Nooran kanssa kakkutreffeillä Houkutuksessa, oli ihana nähdä pitkästä aikaa! 

Pizzakuva taas on työpaikalta, kun meillä oli pizzapäivä. Miten kylmäsavulohi voikaan olla hyvä pizzassa! 

Lettuja meillä paistetaan aika usein, vähintään kerran viikossa! Omassa kotonani joka sunnutnai oli lettusunnuntai, joten niitä on vaan pakko saada :) Hillona meillä on yleensä marjoista tehty sose.

Eilen tein ensimmäistä kertaa jäätelön (tapaista) itse, oon ostanut jäätelömuotit joskus kesällä Ikeasta ja vasta nyt otin ne käyttöön. Pyöräytin blenderissa ensin jälkkäriksi smoothien, johon laitoin rasvatonta vaniljajogurttia, pakasteesta sulatettuja mansikoita ja ison lorauksen maitoa. Kesken smoothien juonnin tajusin, että nyt on korkea aika testata näitä jäätelömuotteja ja tälläisiä noista tuli! Olivia tykkäsi tosi kovasti, mun makuun oli liian hileistä, mutta minä tykkäänkin kermajääteöistä :) Jatkossakin saunanjälkeiseksi herkuksi voi tehdä omaa jätskiä, nopeaa, helppoa ja paljon terveellismpää, suosittelen kokeilemaan, Suunnittelin eilen jo vaikka mitä makuja, joita voi jatkossa testata. 

Meillä on aivan ihana perhekeskeinen viikonloppu takana, kaikki hyvä vaan loppu taas aikanaan ja valitettavasti huomenna on taas työpäivä. Onneksi tällä ja seuraavallakin viikolla on edessä kaikenlaista mukavaa, mutta niistä sitten myöhemmin lisää! 

Karina2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)