tiistai 17. helmikuuta 2015

Hääpäivä, ystävänpäivä ja laskiais"sunnuntai"

Lauantai oli kaikin puolin ihana päivä. Sen lisäksi, että oli ystävänpäivä, oli myös meidän virallinen hääpäivä! Mehän mentiin 2 vuotta sitten salassa maistraatissa naimisiin juuri 14.2, Rakkauden päivänä. Ollaan sovittu, että vaikka juhlat pidettiin 3.8, pidetään hääpäivä kuitenkin juuri helmikuussa. Kesällä sitten juodaan Möetiä ja syödään mansikoita :) Möetiä oli meillä hääjuhlassa meidän shamppanjana, minun painostuksesta siitä tehtiin perinne, joten joka 3.elokuuta korkataan pullo tätä juomaa. Täytyyhän arjessa olla joskus luksusta!

Lauantaina vietettiinkin 2.vuotishääpäivää, ystävänpäivää ja laskiaissunnuntaita, koska mies oli sunnuntaina töissä. Aamu alkoi sillä, että sain nukkua pitkään ja tulla melkein valmiiseen brunssipöytään.
Aamubrunssin yhteydessä vaihdoimme myös hääpäivälahjat,ja suuntasimme suoraan pulkkamäkeen!Pulkkailun jälkeen louanas ja nukkumaan!Päiväunien jälkeen laskiaispullien leivontaa,Saunomista, iltapalaa ja pullaa!Päivä oli kerrassaan onnistunut, iloa ja rakkautta täynnä. Täydellinen perhepäivä <34 kommenttia:

 1. Ihana päivä! <3 ja ihana olivia vitsen ja haarukan kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti minä itse halusi leikata itse kalansa :D yllättävän hyvin meni!
   Kiitos, oli ihana päivä <3

   Poista
 2. Ihanalta kuulosti teidän päivä=) Onnea 2-vuotishääpäivästä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)