maanantai 9. maaliskuuta 2015

POMPdeLUX ss15

Sairastelut alkaa tässä perheessä olla takana ja eilen olikin korkea aika palata ihmisten ilmoille! Ihana Nelli järjesti tämän kevään POMPdeLUX kutsut ja miten ihanaa onkaan käydä toisten kutsuilla hypistelemässä vaatteita ja herkuttelemassa :) Nelli oli leiponut ihania mokkapaloja, joita tuli sitten syötyä "muutama", nams.

Paikalla oli paljon Nellin ystäviä, jonkun verran lapsia ja tottakai Pompin (Joensuun ainut!) edustaja. Vaatteisiin en ollut etukäteen kunnolla tutustunut, mutta kokemusta merkistä kyllä löytyy aiemmilta kausilta. Olivialla on muutama paita, neule, tunika ja mekko. Tämä kausi ei rehellisesti sanottuna iskenyt minuun oikein kunnolla ollenkaan. Suurin osa vaatteista oli ihan kivoja, mutta ei sellaisia pakko saada yksilöitä. Tämä voi johtua toki siitäkin, että olen shoppailukiellossa, kun olen törsännyt viime aikoina ihan luvattoman paljon rahaa Olivian ja tulevan beibin vaatteisin ja koetin mennä kutsuilla pienellä budjetilla. Olin hyvin kapeakatseinen siis ja tilasin vain ne, mitä me ihan oikeasti vielä tarvitaan. Selvisinkin 45 eurolla, sis postit! :D eipä tuolla summalla kyllä saanutkaan, kun kaksi vaatetta..

Kysyin Olivialta haluaako hän mennä katsomaan mekkoja ja hän meni sitten kirjaimellisesti katsomaan niitä ihan läheltä, Esittelijä kysyi Olivialta, tykkääkö hän mekoista ja sieltä kuului ujo "joo" <3 ihana.
Tilasin nämä housut rosen värisenä, koossa 98.


Sekä nämä shortsit koossa 92.


Näitä jäin vielä miettimään, että lisäänkö tilaukseen, mutta kotona mies oli sitä mieltä, että ei ole oikein Olivian näköiset nuo, joten jätetään nyt tilaamatta, vaikka ne oli aivan ihanan tuntuiset!!!

Mokkapaloja oli tosiaan tarjolla, suolaisten tarjottavien lisäksi:Minusta ei ole kutsuilta ainuttakaan kuvaa, joten asia piti korjata kotona, tämän näköisenä olin kutsuilla:

Paita Marimekko/housut Sunny´sin liikkeestä./pitsitoppi H&M

Kiva ilta oli, kiitos vielä kerran Nellille, nyt vaan odotellaan POMPdeLuxin pakettia kotiin saapuvaksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)