keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Babybox.

Vihdoin kävin minäkin hakemassa oman babyboxini Lastentarvikkeesta! Kyseessähän ei ole mikään yhteistyöjuttu, vaan kuka tahansa raskaana oleva voi tilata oman boxinsa osoitteesta www.babybox.fi ja käydä sen hakemassa sitten liikkeestä. Pakkaus on täysin ilmainen eikä velvoita tai sitouda mihinkään.
Pakkauksessa oli paljon niin sanotusti mainoskrääsää, varmastikin joillekin on niistä etujakin, onhan siellä alennuksia Lindexiin, Lastentarvikeliikkeesseen yms. Mutta oli siellä ihan kivojakin juttuja, mm. Me&i:n pehmeä ruokalappu, Lindexin body ja tuo vihreä luomupuuvillainen liina. Vaikka sitten suun pyyhintään? Konkreettisia esineitä olivat myös Papmpersin näytevaipat ja Emman tuttipullo.

Nyt mulle tulikin sellainen mieleen, että jaetaanko neuvoloissa sitten enää Pampers laatikoita? Olivian aikaan sain sellaisen, tästä löytyy postauksin - http://ruusuillatanssimistasittenkin.blogspot.fi/2013/01/neuvola-vol6-rv-330.html ja silloin sieltä löytyi tosi kivoja juttuja. Esim vaaleanpunainen "meikki"laukku on neidillä edelleen käytössä, sinne sujahtavat niin hammasharja, -tahna, kuin Tangle teezer, yms tarvittavat asiat, kun mennään esim mummilaan. Ois tosi ikävää, jos tuo laatikko on jäänyt pois ja tilalle on tullut tämä babybox.  Paljon samoja asioitakin noissa on, mutta silti. Eihän kaikilla ole edes mahdollisuuksia hakea omaa boxia Lastentarvikkeesta!

Kellään kokemusta, saako Pampers laatikoita vielä neuvoloista? Entäs Libero laukkuja synnäriltä? :D


Karina


10 kommenttia:

 1. Poika syntynyt viime vuoden toukokuussa, enkä kyllä mitään Pamperslaatikkoa neuvolasta saanut :/ mutta Liberokassi synnäriltä kyllä saatiin!

  VastaaPoista
 2. Hupsis! Siis kysyn huomenna neuvosta antaako ne jotain sielä vai ei nykyään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli ainut kommentti, joka sulta tuli? :) Mut kiva, kysy ihmeessä :)

   Poista
 3. Onko nämä boxit erilaisia paikkakuntakohtaisesti, tiedätkö? Hain nimittäin omani muutama viikko sitten Turussa, ja mulla ei ollut tollasta bodya, mutta sitten taas mulla oli pikkuruiset lindexin sukat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa tiedä, onko ne paikkakuntakohtaiset vai "summanmutikassa", mutta mitä olen muista blogeista lukenut niin olen huomannut saman - osalla on body, osalla just sukat!

   Poista
 4. Täällä meilläpäin sekä Liberon kassin että Pampersin boksin saa synnäriltä vauvan synnyttyä. Hauskoja eroja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan ihmeellisiä eroja! Luulis, että kaikkialla on samat käytännöt näitten asioitten suhteen!

   Poista
 5. Meille syntyi vauva kaksi viikkoa sitten ja saimme synnärillä libero- kassin ja pampers- laatikon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hirmuisesti onnea teille! Muistan kun Olivia oli 2 viikon ikäinen, mikä rakkauspakkaus se oli jo silloin!
   Silloin sain sen Pampers laatikon neuvolasta ja Libero kassin synnäriltä. Heinäkuussa sen sitten näkee, miten nyt on! :) Onnea vielä kerran!

   Poista
 6. Kiitos kun muistutit tästä boxista, laitoin heti tilaukseen! Meillä sai vaan tuon Libero-laukun, neuvolasta osana perhevalmennusta tai jos ei siellä ollu käyny niin jakoivat myös synnärillä. Pampers-laatikosta en oo aiemmin kuullutkaan, oispa sekin kiva.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vastaan pian :)